SIGURNO NISTE ZNALI: U ovom filmu Tom Kruz glumi Srbina (VIDEO)

Čuveni glumac tumačio je lik Stefana Đorđevića u filmu "All The Right Moves" iz davne 1983. godine

  • 1

Tom Kruz može da se pohvalili da ima bogatu filmsku karijeru. Holivudski superstar igrao različitim nezaboravnim ostvarenjima kao što su "Top Gan", "Nemoguća misija", "Risky Bussines"...

Ono što mnogi nisu znali jeste da je Kruz glumio i Srbina u filmu "All The Right Moves" (1983.). U pitanju je lik Stefana Đorđevića, igrača američkog fudbala koji je poreklom sa ovih prostora.

GLUMI SRBINA: Pogledajte kako Džon Travolta priča srpski! (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Radnja ovog ostvarenja odigrava se u jednom malom industrijskom gradu u Pensilvaniji. Glavni lik je Stefan Đorđević, koji je jedan je od najtalentovanijih sportista u svojoj srednjoj školi.

Zbog njegove greške, njegova ekipa gubi važnu utakmicu. Trener ga izbacuje iz tima, a Đorđević tako u pitanje dovodi njegov odlazak na koledž, kao i svoju profesionalnu sportsku karijeru, piše "Blic".

Pogledajte trejler za film "All The Right Moves":

(Telegraf.rS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    29. maj 2015 | 15:28

    To je bilo pre 32 godine a sada da snimaju film on bi opet dobio ulogu Stefana ali ovog puta radnja filma bila kako su srbi teroristi i hoce da ubiju jadan narod u americi i EU....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA