MARIJA SERDAR, POBEDNICA PINKOVIH ZVEZDICA: Bila sam ubeđena da će Trajče pobediti, nisam mislila da me publika toliko voli! (FOTO) (VIDEO)

- Iz dosta zemalja su mi nudili saradnju, ali meni je čast da uspem i u Srbiji. Gde god da uspem, biću srećna - priča Marija

  • 20

Pobednica prvih "Pinkovih zvezda" Marija Serdar briljirala je na sceni od početka takmičenja. Kako kaže, do poslednjeg trenutka bila je uverena da će ispasti, a pobedu je posvetila roditeljima Lani i Milanu.

PLAČE MARIJA, I VI ĆETE SE RASPLAKATI: Ovako je pobednica "Pinkovih zvezdica" otpevala pesmu koju je posvetila svojoj majci! (VIDEO)

NIJE DISALA NA ROĐENJU, MISLILI SU DA NEĆE PREŽIVETI: Potresna priča fantastične Marije Serdar! (VIDEO)

Iako je kristalnim i moćnim vokalom brzo osvojila publiku, 13-godišnja Marija Serdar nije se nadala da će se baš ona naći na pobedničkom tronu.

- Nisam imala osećaj da me publika baš toliko voli. Desilo se da pobedim i presrećna sam. Kad smo ostali Trajče i ja, mislila sam da će on pobediti - uzbuđeno je rekla Marija, koja smatra da su svi takmičari zapravo pobednici.

Posebno je izdvojila Davida zbog njegovog "ogromnog glasa", i njegovo ispadanje bilo joj je najveće iznenađenje. Školu ne planira da zapostavi, iako je čeka puno obaveza:

- Kad nešto voliš, nije ti teško to da radiš. Daću sve od sebe da uspem, trudiću se da idem i u školu i imam dobre ocene.

OVO JE ODLUČILO: Konačni obračun Marije i Trajčeta u "Pinkovim zvezdicama"! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje da li je imala tremu, Marija je rekla: Imala sam tremu kad je bio prvi krug, kasnije sve manje i na kraju nisam uopšte imala tremu.

Volela bi da sarađuje sa Jelenom Tomašević, sa čijom pesmom "Jutro" je i nastupila na samom kraju, a otkrila je i koja joj je narodna pevačica omiljena:

- Najviše volim Cecu. Ona mi je kraljica i najbolja mi je od svih.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Iz dosta zemalja su mi nudili saradnju, ali meni je čast da uspem i u Srbiji. Gde god da uspem, biću srećna - otkrila je Marija kojoj je najveća želja da se ostvari kao pevačica, a koja je bezrezervnu podršku tokom takmičenja imala od porodice - mame Lane i tate Milana, kojima je i posvetila pobedu. Iako tatu viđa jednom u šest meseci, pošto radi u Italiji, kaže da je on stalno bio uz nju i ispratio je svaki njen nastup.

Uz pesmu Vitni Hjuston "I Will Always Love You" nije mogla da suzdrži suze. Posvetila ju je mami, jer je ona najviše bila uz nju, pomagala joj i pružala joj najveću podršku tokom proteklih deset meseci.

- Kad sam videla nju koliko ona uživa i da je ona zaplakala, nisam mogla da se suzdržim - objašnjava Marija.

Talentovana Marija će u narednom periodu znatno povesti računa o kilaži. Program sa novim režimom ishrane i treninzima već ima pa planira strogo da ga se pridržava, a u tome su joj najviše pomogle, kaže, Milica Mitrović i mama.

Veseli i najslađi takmičari su se odlično slagali tokom proteklih deset meseci, ali neka prijateljstva su se izdvojila i u Marijinom životu.

- Najbliža sam bila sa Matejom zato što je iz Beograda, sa Igorom, i sa Isidorom. Svi smo se družili, ali uglavnom sam bila bliska sa onima koji su bliže.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na kraju, o simpatiji prema nekom iz takmičenja, pobednica prve sezone "Pinkovih zvezdica" kaže odlučno:

- Simpatija? Ma ne... Mlada sam još da se zaljubljujem. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Osim titule "Pinkova zvezdica", Marija je dobila i nagradu za "izvanredan vokal", a svih 10 finalista dobili su sledeće: nameštaj u vrednosti 2.000 evra, stipendije za školovanje u vrednosti 15.000 evra, putovanja, bežične profesionalne mikrofone, slatkiše u svojoj težini, igračke u vrednosti od 100.000 dinara i mobilni telefon iPhone 6.

Pogledajte i Marijin pobednički nastup:

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prolece

    5. jul 2015 | 13:43

    Najbolja pobedila! Bravo za ovo divno dete ali bravo i za svu ostalu decu, divni su!

  • Maja

    5. jul 2015 | 15:53

    Dosli smo do kraja i sta je sad najgore. U septembru ce biti nova sezona,doci ce neka nova deca a ova ce se zaboraviti kao i sve sto se zaboravlja po tim takmicenjima. Svesna sam da novi talenti zele da se dokazu ali ce sve naredne sezone liciti na kopiju,jer su ova deca,svaki pojedinacno svoji. Kada se pojavi neki malisan,seticemo se Pavla,kada dodje neka devojcica i decak koji rasturaju na sceni seticemo se Lene i Joce,svaki Makedonac ce pokusati da bude kao Trajce koji je jedinstven po svemu,i tako dalje. Mislim da je besmisleno gledati dalje.

  • Deonisious bolan majci

    5. jul 2015 | 11:55

    Svaka joj čast, zaslužila je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA