OD HARIBO BOMBONA DO SLANINE I JAGNJETINE: Liste želja hedlajnera EXIT festivala!

Šta je recept dugovečnosti najbolje zna Lemmy iz Motorhead-a! Od jaja i slanine, senfa i majoneza, tortilja čips sa raznoraznim sosevima, a za osveženje tu je, naravno, nezaobilazni Jack Daniel’s, njegovo omiljeno piće.

  • 0

Od preskupih vina i hrane, preko skromnih zahteva koji stavljaju organizatore koncerta u poziciju da se pohvale svojim lokalnim proizvodima, pa sve do posebnih kozmetičkih potreba, hospitaliti liste izvođača EXITa uvek nas zabave i nasmeju.

I ove godine hosting služba festivala pozabaviće se željama svetskih zvezda, a vama omogućavamo da zavirite u bekstejdž život Emeli Sande, Clean Bandit, Lemmy Kilmister.

Clean Bandit, na primer, ima veoma specifičan ukus u hrani. Pored dimljenog lososa i skuše, članovi sastava piju najfiniju Evian i San Pellegrino vodu, a kada žele nešto da pregrizu, čekaće ih začinjena peciva s ukusom jagnjetine! Tu su i nezaobilazni Haribo gumeni medvedići, nezaobilazna stavka na rajder listama svih novih izvođača. Koliko ih vole dokazuje i činjenica da će ih u šatoru čekati 100 plišanih medvedića da im prave atmosferu!

Foto: Promo Foto: Promo

Emeli Sande je očigledno zavolela balkansku kulturu i restorane uz svog bivšeg muža, jer je za boravak u Novom Sadu tražila listu lokalnih restorana, kao i atrakcija vrednih posete. Biće verovatno prijatno iznenađena kada shvati da na jednoj takvoj atrakciji i ona nastupa! Nakon obroka u nekom od lokalnih restorana Emeli voli pred nastup da se opusti uz aromatične sveće koje koštaju, ni manje ni više, nego 40 eura po komadu!

Foto: flickr/KSTZA Foto: flickr/KSTZA

Šta je recept dugovečnosti najbolje zna Lemmy Kilmister. Zdrav obrok podrazumeva jaja i slanine, senfa i majoneza, tortilja čips sa raznoraznim sosevima, a za osveženje tu je, naravno, nezaobilazni Jack Daniel’s, Lemijevo omiljeno piće.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA