ZVEZDE GRANDA, SUPERFINALE: Pobednik je Haris Berković! (FOTO) (VIDEO)

Ispali su Biljana Marković, Sead Hodžić, Biljana Sulimanović, Harun Mehmedagić, Naida Bešlagić, Tamara Dragić, Marina Stankić, Belma Karšić i, u samoj završnici, Alen Hasanović, Filip Božinovski i drugoplasirani Semir Jahić

  • 71

Sjajni Haris Berković je pobednik devete sezone "Zvezda Granda", a superfinale je pred 12.000 gledalaca održano u skopskoj dvorani "Boris Trajkovski". 

Takmičenje su prethodno završili Naida Bešlagić, Tamara Dragić, Marina Stankić, Belma Karšić, Biljana Marković, Sead Hodžić, Biljana Sulimanović i Harun Mehmedagić,  i u samoj završnici četvrtoplasirani Alen Hasanović,  trećiFilip Božinovski i drugi Semir Jahić.

Foto: Promo Foto: Promo

Za pobednika je već opremljen stan koji dodedeljuje “Grand produkcija“, kao i automobil za drugoplasiranog, ali i album i po kompozicija za najboljeg, odnosno sve finaliste.

Evo kako je to izgledalo od početka.

Njih dvanaestoro je tradicionalnom "žurkom" započelo nadmetanje. Gledaoci glasaju, a prvi specijalni gost je povremeni član žirija Dragan Kojić Keba.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Došao je red da svi kandidati otpevaju po jednu numeru. Posle tog dela, od njih dvanaest, četvoro će otpasti. Za početak - Biljana Sulimanović, a onda i Harun Mehmedagić, koji se predstavio hitom Željka Joksimovića - "Leđa o leđa".

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Dvorana u Skoplju je bila krcata.

Foto: Promo Foto: Promo

Usledili su Naida Bešlagić ("Bol do ludila"), pa Alen Hasanović ("Zajdi, zajdi"), zatim i Marina Stankić ("Kako da se pomirim sa tim").

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Šesti je nastupio Haris Berković ("Pusti me"), pod brojem sedam Tamara Dragić ("Ako je vredilo išta"), a kao osmi Semir Jahić ("Milicu Stojan voleo").

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Biljana Marković je zapevala "Svako traži novu ljubav", Filip Božinovski "Baladu" (Željko Joksimović), Belma Karšić "Mojoj majci" (Hanka Paldum), a poslednji u ovom krugu, Sead Hodžić, odabrao je Lea Martina ("Volim te").

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Dok se prebrojavaju glasovi, nastupa Snežana Đurišić.

Snezana Đurišić Foto: TV Prva

Završeno je prvo glasanje. U konkurenciji su i dalje  Biljana Sulimanović, Alen Hasanović, Biljana Marković, Semir Jahić, Harun Mehmedagić, Sead Hodžić, Filip Božinovski i Haris Berković. Njih osmoro ponovo prave "žurku", uskoro će još četvoro otpasti.

Evo malo atmosfere iz bekstejdža:

Dok se prebrojavaju glasovi i pravi presek, na sceni je još jedna članica žirija - Ana Bekuta. Uz stare hitove, promovisala je novu pesmu "Ništa ne obećavam".

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Nastupio je zatim i predsednik žirija Šaban Šaulić.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Posle novog preseka glasova četiri muška kandidata su ostala u konkurenciji, i predstavljaju se po jednom pesmom. Za početak - Alen Hasanović - "Kao moja mati". Zatim - Haris Berković - "Kralj izgubljenih stvari". Semir Jahić je zapevao "Dođi da ostarimo zajedno", a Filip Božinovski "Soko pije voda na Vardarot"

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Dok se završni rezultati obrađuju, na bini je - Lepa Brena! I ona je premijerno predstavila pesmu - "Ljubav nova".

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Na kraju - ubedljiva pobeda Harisa Berkovića!

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA