HARIS BERKOVIĆ, POBEDNIK ZVEZDA GRANDA: Mislio sam na svoju prvu ljubav dok sam pevao za pobedu! (FOTO) (VIDEO)

- Od obožavateljki se neću braniti, laskaće mi, naravno, da ih imam. Ali, neka sve ide spontano - priča Haris za Telegraf

  • 9

Pobednik devete sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", 21-godišnji Haris Berković, u intervjuu za Telegraf otkriva da je dete razvedenih roditelja, kao i da je u odlučujućem nastupu mislio na svoju prvu ljubav.

Talentovani Haris doneo je Gradačcu veliki razlog za slavlje. Ovo je prvi put da je ovom malom mestu neko doneo toliki uspeh, pa ne čudi da su meštani vrlo ponosni na ovo dobro dete iz komšiluka. Ipak, još nisu uspeli da sa njim proslave titulu, obzirom da je Haris ovih dana bio preumoran, a već večeras čeka ga novo putovanje, jer gostuje na koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici.

ZVEZDE GRANDA, SUPERFINALE: Pobednik je Haris Berković! (FOTO) (VIDEO)

Tokom intervjua sa Harisom smo shvatili da mu je skromnost jedna od vrlina i da je beskrajno srećan što je ostvario svoj san i preživeo ovako veliko i bogato iskustvo.

Foto: Promo Foto: Promo

Profesionalno se bavi muzikom dve godine. U duši je sportista i takmičarski tip, pa možda i nije slučajnost da je publika baš njega izabrala. Nastupao je po klubovima u regionu i inostranstvu, a od malih nogu je sanjao da stane na veliku scenu. To je, konačno, posle stresnih momenata, i ostvario.

- Imao sam veliku tremu. Tolika scena i prepuna hala u Skoplju ne mogu vas ostaviti ravnodušnima, ali sam se i pored sveg uzbuđenja trudio da ostanem priseban. Bio sam napet, najgore mi je palo ono iščekivanje - otkrio nam je pobednik tek završene sezone šoua "Zvezde Granda".

Sa ostalim takmičarima je, kaže, bio u odličnim odnosima tokom svih deset meseci koliko je trajalo takmičenje, te su svi zajedno kao jedna porodica preživljavali i dobre i loše trenutke.

Foto: Promo Foto: Promo

Prelepu baladu "Kralj izgubljenih stvari" Saše Matića, kojom je nastupio u drugom krugu i koja je bila odlučujuća za pobedu, posvetio je svojoj najvećoj ljubavi, a njeno ime nije želeo da nam otkrije. Ipak, verujemo da će se misteriozna dama prepoznati.

- Mislio sam na svoju prvu ljubav - bio je kratak Haris.

U velikoj večeri najveća podrška bila mu je od majke Amre i oca Mirsada, koji su bili uz njega u Skoplju iako su razvedeni od njegove pete-šeste godine. "Majka kao svaka majka", priča Haris, koji je inače jedinac i dodaje: - Jako su ponosni na mene, a meni je mnogo značilo da su oboje bili tamo.

Foto: Promo Foto: Promo

- Kad sam podigao statuu, osećaj je bio neverovatan. Zahvalan sam Grand produkciji na svemu što su za mene učinili i radujem se što ću već krenuti sa gostovanjima u emisijama - kaže mladi Haris, koji će ovo veče nesumnjivo pamtiti do kraja života. Presrećan je što će snimiti album, a voleo bi da se na njemu jednog dana nađu i Haris Džinović, Saša Matić i Šaban Šaulić.

Kada smo ga pitali ima li devojku, Haris nam je kao iz topa odgovorio: - Slobodan sam kao ptica!

- Ljubav svima nama dođe u pravom trenutku. Od obožavateljki se neću braniti, laskaće mi, naravno, da ih imam. Ali, neka sve ide spontano. Sada ću se koncentrisati na posao i karijeru, a nadam se da ću se ostvariti i na emotivnom polju.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovog pristojnog i pre svega prijatnog mladića ovog leta čeka puno obaveza, a kako stvari stoje, propustiće i uživanje na nekoj egzotičnoj destinaciji.

- Imam dosta ugovorenih nastupa, ovo leto će mi biti radno. Možda ću samo iskoristiti par slobodnih dana kako bih uživao sa prijateljima.

Na kraju, pitali smo ga i da li će se preseliti u Beograd, budući da je kao glavnu nagradu od produkcije dobio stan u prestonici.

- Raduje me što ću biti u Beogradu, ali ovaj posao je takav da nikada ne možete da se zadržite dugo u jednom gradu. Naravno da ću više vremena provoditi u Beogradu zbog obaveza prema Grandu i zbog snimanja albuma, ali nadam se i da ću putovati po inostranstvu i ređati uspešne nastupe.

Foto: Promo Foto: Promo

I mi se nadamo da će Haris uskoro biti jedna od velikih muzičkih zvezda, a uz to mu želimo i puno sreće na emotivnom polju i verujemo da će, kako nam je i sam rekao, ljubav doći sama.

A podsetite se i kako je izgledao taj famozni nastup koji je posvetio "jednoj" devojci:

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    14. jul 2015 | 17:09

    Eto opet smo mi , genocidni narod. A svake godine dolaze u Srbiju i oni pobjeđuju, ne bježim od toga da oni neznaju pjevati , al ima i naše omladine ,,, dodju u Srbiju i mlate svojim zastavama dok naše ubijaju od batina!!!!! J onaj Sasa pedofilac

  • Sibin

    14. jul 2015 | 21:54

    Kao i godinama unazad uvek je pobednik neko ko nije iz Srbije.kome bre vise nesto dolazujemo?

  • Willy

    14. jul 2015 | 22:54

    A da ipak predjete na OBN. Mozda pobedi neko iz Srbije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA