MIKI ĐURIČIĆ: Kajem se što sam udario Ivana, rijaliti nije za mene

- Izvinjavam se Ivanu i njegovoj porodici. Takođe i ostalim takmičarima. Nadam se da će moći da mi oproste - rekao je pčelar

  • 16

Miki Đuričić istakao je da se kaje što je udario pevača Ivana Gavrilovića u rijalitiju "Maldivi". Pčelar iz Kupinova bio je u policijskoj stanici u Zemunu gde je dao izjavu vezano za ovaj incident.

- Ružno je to što sam uradio. Stidim se svog postupka. Poneo sam se kao budala koja ne zna da se kontroliše. Povredilo me je što me je Ivan vređao, ali to je rijaliti i ima pravo da me provocira. Čim sam to uradio, shvatio sam da sam pogrešio - rekao je Miki za "Informer" i dodao da takvi šou-programi više nisu za njega:

- Rijaliti definitivno nije za mene. Za*ebana je to stvar, čovek je zatvoren, lakše se iznervira i pukne za manje nego što bi napolju. Pao mi je mrak na oči i nisam mogao da se uzdržim. Privatno sam mnogo smireniji i napolju to ne bih uradio - rekao je Đuričić, i naveo da nije siledžija, kako su navodno neke njegove komšije rekle:

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Ma to pričaju lokalni alkosi. Budale! Ne smatram sebe nasilnikom. Priznajem, tukao sam se i van rijalitija, kao i drugi u selu, ali ni manje, ni više. Na ženu nikad nisam digao ruku - naveo je on.

Miki bi zbog kršenja ugovora mogao da plati novčanu kaznu televiziji "Hepi", u kojem stoji da je fizičko nasilje strogo zabranjeno:

- Ako budem morao, platiću kaznu. Ukoliko ne budem imao novca, ići ću u zatvor. Svako bi trebalo da snosi posledice za svoje postupke. Nadam se da će i političari snositi odgovornost za krađu ovog jadnog naroda. Ako je jedini problem ove države rijaliti i Miki, jadna Srbija - istakao je Miki i izvino se pevaču:

Foto: Promo/Pink Foto: Promo/Pink

- Izvinjavam se Ivanu i njegovoj porodici. Takođe i ostalim takmičarima. Nadam se da će moći da mi oproste - zaključio je on.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pevac

    16. jul 2015 | 09:26

    vala miki ako si ga nabo! nego nesto nevidim kod ivana oci boje duge, trebao si bolje da ga iznabadas :D

  • Dava

    16. jul 2015 | 07:58

    Mikija sad i osudise, sta je sa cucom i matorom i one imale ili imaju fizicki napad.Ne gledam rijaliti nego sto procitam.Neka se i njemu izvine ivan, ni on nema prava da ga vređa.Provokacija moze i bez vređanja.

  • Surovi

    16. jul 2015 | 11:47

    Pa i ako je rialiti, ne sme on tebi iz čista mira da govori: debilčino, seljačino... Nisi ga ti nabo bezveze, sve je u redu s tobom. Potpuno normalna ljudska reakcija na uvrede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA