RAŠA POPOV: Obožavam da slušam Cecu i Milicu Todorović (VIDEO)

- Volim kada Ceca peva "Đurđevdan", ali naročito volim njen lik. Mnogo se prolepšala - rekao je srpski knjižvenik u emisiji "Balkanskom ulicom"

  • 8

Srpski pisac Raša Popov je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" izjavio da obožava da sluša Cecu Ražnatović, ali i Milicu Todorović.

POVRATAK U DETINJSTVO: Snima se novi serijal "Fazona i fora" (FOTO) (VIDEO)

- Ja kad se pojavi ona što peva da pije "Tri čaše" (Milica Todorović), pa kaže "svet sam podštrikala". To obožavam da slušam. Vidim pod reči podrštrikati pravu pesmu iz dubina ženske štrikajuće duše. A voditelj na "Naxi" radiju kaže: "Ne kaže ona podštrikala? Ona kaže "ceo svet sam pod štiklama.". Pa ne može ceo svet sam pod štiklama, mora biti da sam ja bolje čuo - rekao je Raša i nastavio:

Milica Todorović - "Tri čaše":

- I volim Cecu da slušam, ono kada peva "Đurđevdan" ali naročito volim njen lik. Mnogo se prolepšala. Moje dve komšinice kažu: "Ne znam ta je Ceci, nešto ne izgleda lepo...". Ja ih slušam, rekoh: "Au, ženska ljubomora!" - naglasio je on.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Celu emisiju "Balkanskom ulicom", u kojoj je gost bio Raša Popov, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA