LEPA BRENA ODUŠEVILA HRVATE: Pevačicin spektakl u Makarskoj (FOTO)

- Hvala Makarska i hvala Dalmacijo na ovoj fantastičnoj večeri, vidimo se uskoro opet - rekla je pevačica posle nastupa

  • 3

Nakon punih 26 godina Lepa Brena vratila se u Makarsku i u nepuna dva dana rasprodala svoj koncert. Stoga ne čudi da je klub 'Petar Pan' sinoć bio pretesan za sve fanove najveće estradne balkanske zvezde koji su se pred vratima diskoteke skupljali već od kasnog popodneva kako bi što pre uživo videli Brenu koja je iste večeri oborila rekord posećenosti popularne dalmatinske diskoteke.

Foto: Vedran Strukar Foto: Vedran Strukar

A kad se Lepa Brena popela na binu par minuta pre ponoći, više od dva sata publika je uglas pratila sve njene hitove iz tridesetogodišnje karijere koje je megapopularna pevačica ređala jedan za drugim.

Foto: Vedran Strukar Foto: Vedran Strukar

- Najveći adrenalin koji pevač može da doživi jeste kad oseti ovako fantastičnu energiju svoje publike, ništa više mi ne treba. Hvala Makarska i hvala Dalmacijo na ovoj fantastičnoj večeri, vidimo se uskoro opet - poručila je Brena na kraju koncerta, a publika ju je ispratila ovacijama uz povike "Breno kraljice" i bacala joj ruže na pozornicu.

Foto: Vedran Strukar Foto: Vedran Strukar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA