Demi Mur se vratila na Tviter, Ešton viđen sa Milom Kunis (FOTO)

Holivudska glumica postavila prvi tvit posle tri meseca ćutanja, koje je prouzrokovano rastavom sa suprugom Eštonon Kučerom. Mladi glumac proveo dan sa Milom Kunis

  • 0

Čuvena američka glumica Demi Mur je ponovo na Tviteru. Ona se nije oglašavala na ovoj društvenoj mreži od januara meseca, kada je postavila poslednji tvit.

Murova je "okačila" svoju sliku koju je fotografisala iz ptičije perspektive sa komentarom "Testing" (Testiranje). Međutim, korisničko ime joj je ostalo MrsKutcher.

Američka glumica je podnela zahtev razvod od kolege Eštona Kučera novembra prošle godine, koji je navodno imao avanturu  sa 22-godišnjom Sarom Leal.

Zvezda filmova "Duh" i "Nepristojna ponuda" je teško podnela rastavu od muža, što je dovelo do njenog depresivnog ponašanja i anoreksije. Zbog ovakvog stanja morala je hitno na rehabilitaciju, koja je trajala mesec dana.

U međuvremenu, Kučer je povezivan sa glumicom Loren Skafarije i atraktivnom pevačicom Rijanom. Nova zvezda "Dva i po muškarca" je pre neki dan viđen i sa Milom Kunis, s kojom je glumio u komičnoj seriji "Vesele sedamdesete".

Njih dvoje su prvo viđeni u prodavnici nameštaja. Posle večere, par je veče proveo u Kučerovoj vili, prenosi Dejli Mejl. Kunisova je u januaru prekinula dugogodišnju vezu sa glumcem Mekolijem Kalkinom, koji se proslavio ulogom u filmu "Sam u kući".

(V. Đ. / foto: Demi Mur Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA