Telegraf vas vodi na specijalnu projekciju filma Fantastična 4

Dvoje najbržih čitalaca koji odgovore na pitanje: “Ko je glavni neprijatelj Fantastične 4 u novom filmu?”, osvojiće po 2 karte za beogradsku specijalnu projekciju filma, koja je zakazana za utorak 4. avgust u 20:45 na piazzi ispred Radisson Blu Old Mill Hotel-a, Bulevar Vojvode Mišića 15!

  • 0

Fantastična 4, ovog leta dolazi na velika platna u spektakularnoj ekranizaciji studija 20th Century Fox! Priču koja opisuje poreklo Fantastične 4 i koja nam donosi prikaz događaja pre nego što su postali superheroji, ovaj put potpisuju novi reditelj, novi scenaristi i novi glumci.

Mlade naučnike koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način kada se teleportuju u udaljen i opasan svet, igraju Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek Baklja) i Džejmi Bel (Stvor). Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji je od jednom postao opaki neprijatelj.

Reditelj Fantastične 4 je Džoš Trenk, koji je pažnju na sebe skrenuo filmom Hronike iz 2012. godine, dok je scenario napisao Sajmon Kinberg, poznat po filmovima X-men: Dani buduće prošlosti, Šerlok Holms i Gospodin i gospođa Smit.

Dvoje najbržih čitalaca koji odgovore na pitanje: “Ko je glavni neprijatelj Fantastične 4 u novom filmu?”, pošalju na karte@telegraf.rs, osvojiće po 2 karte za beogradsku specijalnu projekciju filma, koja je zakazana za utorak 4. avgust u 20:45 na piazzi ispred Radisson Blu Old Mill Hotel-a, Bulevar Vojvode Mišića 15!

Fantastična 4 u bioskope širom Srbije stiže od 6. avgusta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA