Predstavljamo Stvora iz ''Fantastične četvorke''!

Marvelov tim dolazi na velika platna 6. avgusta!

  • 0

U dugo očekivanom filmu o superherojima, Fantastična četvorka, u produkciji 20th Century Fox-a, Džejmi Bel igra Bendžamina Bena Grima. Uz Rida Ričardsa (Majls Teler), Sju Storm (Kejt Mara) i Džonija Storma (Majkl B. Džordan), Benov fizički oblik je zauvek promenjen nakon putovanja u alternativni univerzum.

Benova transformacija ga pretvara u pokretnu stenu koja se regeneriše kada se ošteti. To mu daje epsku snagu, ali zato nije sposoban da oseti dodir. Posle promene, on postaje poznat kao Stor.

Džejmi Bel je prvi put došao do izražaja svojom debi ulogom u britanskoj plesnoj drami iz 2000. godine "Bili Eliot". Bel je glumio jedanaestogodišnjeg Bilija, ambicioznog igrača, koji mora da se suoči maltretiranjem i negativnim stereotipima.

Film je postavljen kao pozadinja štrajka rudara 1984-85. godine i pogodio je publiku u živac. Bel je za glumu i ples dobio značajne pohvale.

Od tada je glumio u nekoliko svetskih hitova - uključujući "King Kong" Pitera Džeksona, "Tintin" Stivena Spilebrga i "Skakač" Daga Limana. On je takođe radio sa poznatim režiserima, poput Klinta Istvuda (Zastave naših očeva), Edvardom Zvikom (Prkos) i Larsom von Trierom (Nimfomanka). Bel se pojavljuje i u filmu "Ledolomac", koji je postao međunarodna senzacija i bio jedan od najbolje ocenjenih filmova prošle godine. Belov rad na filmu Tintin pripremio ga je za "motion-capture" tehniku snimanja, koju koristi režiser Džoš Trenk kako bi oživeo Stvora.

Marvelov najdugovečniji tim superheroja, Fantastična četvorka, dolazi u bioskope od 6. avgusta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA