MIROSLAV ILIĆ: Pevao sam na albanskoj svadbi

- Mladoženja je poželeo da budem gost na svadbi, koja je bila organizovana u jednom crnogorskom hotelu. Ja sam bio iznenađenje za svatove - rekao je pevač

  • 17

Miroslav Ilić otkrio je da je bio specijalan gost na jednoj albanskoj svadbi. U razgovoru za "Informer", pevač je ispričao kako je bio dočekan u Draču, gde je jednom letovao, kao i to kako je bilo na navedenom veselju.

- Mladoženja je poželeo da budem gost na svadbi, koja je bila organizovana u jednom crnogorskom hotelu. Ja sam bio iznenađenje za svatove. Baš je bilo lepo, a u jednom momentu sam ustao i otpevao tri pesme - rekao je Miroslav za ovaj dnevni list.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevač je naveo da je prošlog leta odmarao u Albaniji i da se tamo iznenadio kada je shvatio da ima fanove u toj zemlji.

- Moja supruga je poželela da odemo u Albaniju, a zapravo je htela da je odvedem u Drač, da vidi odakle su naši dedovi krenuli put Krfa 1914. godine. Rešio sam da joj ispunim želju i odveo je. Otišli smo u jedan restoran da ručamo, a ona mi je rekla: "Sad se opusti. Ovde niko neće da te juri da se slikaš, da daješ autograme..." Odmah posle toga nam je prišlo nekoliko Albanaca i pital su da se zajedno fotografišemo. Nisu znali srpski, pa smo se sporazumevali nogama i rukama - naveo je on.

(Telegraf.rs/"Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    5. avgust 2015 | 10:46

    Sve može kod Miroslava ako se adekvatno plati.

  • Peca

    5. avgust 2015 | 11:15

    Jao brate,dobar je.isli su u albaniju zbog slavne srpske vojske.ja mu verujem,a vi...

  • Sotir

    5. avgust 2015 | 15:43

    Ma,znaš koliko mi je to bitno,šmekeru nabeđeni?Lova ne poznaje nacionalnost, ni ponos,ni sram,i to je tvoja vodilja u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA