SEKA, ANA I SNEŽANA: Izbacivanje narodnjaka iz Guče je čista glupost! (FOTO)

Popularne pevačice prokomentarisale su zabranu narodne muzike na ovogodišnjem Saboru u Guči i znatno lošiju posećenost festivala

  • 38

Zvezde folk muzike Seka Aleksić, Ana Bekuta i Snežana Đurišić, razočarane su "debaklom" ovogodišnjeg Sabora trubača u Guči, a kao razlog za lošu posetu navele su izostanak narodnjaka.

 

GUČA PROTERUJE FOLKERE: Više se neće čuti nijedna druga muzika osim TRUBAČKE!

 

- Besmisleno je zabranjivati pevačima narodne muzike da nastupaju u Guči. Ljudi uglavnom zbog njih i dolaze. Najposećeniji koncerti su bili Cecin, Ace Lukasa i Miroslava Ilića. Uopšte mi nije jasno kako im je palo na pamet da prave Sabor bez njih -  rekla je Seka Aleksić za "Informer".

 

Seka Aleksić BRUTALNO odgovorila slavnom sportisti koji ju je isprozivao! (FOTO)

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

S tim se složila i Ana Bekuta:

 

- Odluka o izbacivanju narodnjaka je najveća glupost! Nije to više Guča. Oni mogu da donose odluke kakve žele, ali onda moraju da se suoče sa manjom posetom.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

Snežanu Đurišić, s druge strane, loša poseta nije iznenadila.

 

- Taj koji je odlučio da Guča bude održana tako što će eliminisati narodnu muziku je protiv tradicije sopstvenog naroda. Narodni pevači privlače publiku i deo su Guče. Narodna muzika, truba, to je sve isto - zaključila je pevačica.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    11. avgust 2015 | 11:23

    Alo bre! Pa neka sledece godine bude i jos slabija posecenost, samo da vas vise ne gledamo tamo.. barem ce sabor biti cistak. Dosadiste vise i bogu lesinari. Ta seka moze da bude maskota nekog drugog vasara, ovog ne.

  • Maestro

    11. avgust 2015 | 12:42

    Hvala Bogu i pametnim ljudima da su to uradili. Na ovoj manifestaciji treba da se okupe majstori trube a ne kojekakve kukumavke, promoteri sunda i polupismeni idioti.

  • Dragan PFC

    11. avgust 2015 | 11:28

    Guča je sabor trubaca, i kakve veze to ima sa njima.. Dobro je sto su ih ukinuli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA