Izabrana najlepša Šapčanka (FOTO)

Titulu “Mis Šapca” je ponela Jovana Vićnentić (21), studentkinja više tehnološke škole iz Šapca. Jovana je pobedom obezbedila mesto u finalu na izboru za Mis Srbije kao i stipendiju na R&B koledžu.

  • 8

U petak 21. avgusta u luksuznom ambijentu hotela "Sloboda" u Šapcu, uz brojne ugledne zvanice, održan je izbor za najlepšu devojku Šapca. Titulu “Mis Šapca” je ponela Jovana Vićnentić (21), studentkinja više tehnološke škole iz Šapca. Jovana je pobedom obezbedila mesto u finalu na izboru za Mis Srbije kao i stipendiju na R&B koledžu.

Foto: Promo Miss Yu Foto: Promo Miss Yu

Na izboru je učestvovalo 14 devojka. Lentu prve pratilje primila je učenica srednje Ekonomske škole Teodora Janković (17), iz Beograda, a za drugu pratilju proglašena je Helena Jelić (19), takođe iz Beograda.

Foto: Promo Miss Yu Foto: Promo Miss Yu

Devojke su imale tri izlaska na scenu. Prošetale su u prelepim haljinama modne kuće Ras, zatim u atraktivnim kupaćim kostimima Il Quore Italiano, a za poslednji izlazak se pobrinula naša poznata modna kreatorka Ivana Đurin, čije su glamurozne kreacije oduševile sve prisutne.

Foto: Promo Miss Yu Foto: Promo Miss Yu

Specijalan gost bio je Pinkova zvezda Pavle Dejanić u čijoj su muzici uživale sve zvanice. Program je vodio Višeslav Petković.

Članove žirija činile su poznate ličnosti iz sveta sporta, televizije i glume, među kojima su bili i: Rada Đuričin, doajen srpskog glumišta, Vukašin Rajković, bivši rukometaš i reprezentativac Srbije, Dragan Jovićević, doktor Fakulteta dramskih umetnosti i novinar Nina, Aleksandar Aleksić, kajakaš i naš olimpijac, Nina Radulović Lečić, tv lice, Maja Manojlović, novinar informativnog programa Tv Pinka, kao i Branislav Lecić, naš čuveni glumac koji je na početku Izbora pričao o divnom gradu Šapcu, njegovoj bogatoj istoriji, kulturi i tradiciji.

Foto: Promo Miss Yu Foto: Promo Miss Yu

Predsednik žirija bila je Vesna Jugović De Vinča, organizator izbora za Mis. Naš poznati novinarsko-glumački par Lečić na kraju večeri je uveličao ovaj dogadjaj i dodelio tri stipendije za prvi semestar u edukativnom centru Lekart.

Foto: Promo Miss Yu Foto: Promo Miss Yu

Kao najkreativnije i umetnički nadarene prepoznali su Teodoru Janković, Andrijanu Radojčić i Katarinu Armuš.

Nakon proglašenja pobednice, organizovan je koktel u glamuroznoj sali hotela "Sloboda", koji odiše posebnim sjajem i podseća na hotele velikih svetskih metropola. Obeležje hotela je raskošni hol se mermernim stepenicama i krstalnim lusterom visokim 5 i po, i teškim jednu tonu. Nova Mis Šapca i njene pratilje, fotografisale su se i davale izjave novinarima do jutarnjih časova.

Foto: Promo Miss Yu Foto: Promo Miss Yu

Na kraju večeri, mikrofona su se latili poznati pevač Ćemo, Nina Radulović Lečić a na kraju je I Vesna Jugović de Vinča odpevala dve pesme. Izboru je prisustvovalo vise od 50 uspešnih privrednika sa porodicama što je dalo posebnu dimenziju ovom izboru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA