LUDA KUĆA: Večeras počinju "Parovi", a uporedo se emituju i "Maldivi" (FOTO)

- S obzirom na opremljenost produkcije naše televizije, možemo da emitujemo program uživo, bez bojazni da će se dogoditi neka greška - rekli su iz televizije "Hepi"

  • 10

Večeras na televiziji "Hepi" kreće ponovo sa emitovanjem rijaliti "Parovi". Navodno, očekuje se da će učestvovati stari takmičari kao što su Nenad Marinković Gastoz, Jelena Golubović, Maca Diskrecija i ostali.

Ovog puta, Hepi televizija ide korak dalje – emitovaće dva rijalitija uporedo: nastavlja se “Hotel Maldivi”, koji polako ulazi u finalni deo, ali i novi šou “Parovi”, koji kreće dans  u 20 časova.

- S obzirom na opremljenost produkcije naše televizije, možemo da emitujemo program uživo, bez bojazni da će se dogoditi neka greška. Naša studija su pažljivo pripremana za program, oprema je birana u dogovoru sa najvećim stručnjacima, tako da, trenutno, raspolažemo odličnim tehničkim mogućnostima - rekla u Hepi televiziji.

Printskrin: TV Hepi Printskrin: TV Hepi

Na stotine ledova je u studijima “Parova” i “Hotelu Maldivi”, a režije su proširene i s ojačanim kapacitetima usmerene na što bolji kvalitet. Kako se navodi u saopštenju, "uigrani produkcijski tim,spreman je da svakog trenutka krene i treći rijaliti, ukoliko publika i gledaoci "Hepi" televizije to budu tražili".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. avgust 2015 | 19:09

    Jel su gastoz, jelena, zmaj i kompanija zaposleni za stalno ili na odredjeno vreme?

  • Iva

    30. avgust 2015 | 18:32

    RTV, HBO, Fox...cak i rts rules!

  • Zoran021

    30. avgust 2015 | 17:33

    Pa jel ovo moguće! Kulturni poraz srbije i malobrojne inteligencije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA