SPREMA SE FARMA FILHARMONIJA: Telegraf predložio, Pink prihvatio da od rijalitija napravi - simfonijski orkestar (FOTO) (VIDEO)

- Predlog Telegrafa biće vrlo brzo realizovan, možda već sledeće nedelje - rekao je Željko Mitrović

  • 1

Televizija "Pink" odlučila je da izađe u susret svima koji nisu ljubitelji rijalitija i koji traže da nam treba više programa s ozbiljnom muzikom, pa će, na predlog portala Telegraf.rs jedan od sledećih dana biti - FARMA FILHARMONIJA.

LAŽEMO LI SAMI SEBE? Da li biste radije ušli na Farmu ili u Filharmoniju? (ANKETA)

Redakcija Telegrafa poslala je čelnicima "Pinka" poziv da izađu u susret onima koji traže Filharmoniju umesto rijalitija, pa će se imanjem u Lisoviću, umesto narodnjaka narednih dana oriti "hitovi" Mocarta, Baha, Šopena...

- Predlog Telegrafa biće vrlo brzo realizovan, možda već sledeće nedelje - kaže Željko Mitrović i dodaje:

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- U "Farmu" ćemo ubaciti nekog od renomiranih muzičara, možda profesora muzike koji će farmere naučiti da sviraju. Ili će barem probati da ih nauči, a nakon nedeljnog vežbanja zadatak simfonijskog orkestra "Farma" će biti da održe mini koncert za sve one koji vole klasičnu muziku, a i ja sam među njima - zaključuje Željko Mitrović u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Od Milice Mitrović, koja je čelnik famozne Zadruge i glavni operativac ovog projekta, zavisi kada će ovaj zadatak biti realizovan, a pozivamo čitaoce Telegrafa da nam u komentarima predlažu ko treba da svira koji instrument u Farma filharmoniji.

Šta da svira Kristijan, u šta da duva Maja Nikolić, po čemu da gudi Stanija?

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мкг

    5. septembar 2015 | 07:29

    Телеграф је овим текстом показао своје вредности.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA