ONA JE PRVI DEKOLTE VELIKOG BRATA: Upoznajte seksi plavušu iz Jagodine! (FOTO)

Zbog napumpanih usana i skupih krpica ljudi misle da je sponzoruša, a Ivona Milovanović je u rijaliti ušla da im dokaže da nisu u pravu

  • 24

Ivona Milovanović je ušla u kuću "Velikog Brata" kao dvanaesti takmičar nove sezone rijalitija i čini se da će biti oštra konkurencija sestrama Barbari i Tini Šegetin iz Rijeke. 

POČEO VELIKI BRAT: U kući transseksualka, ljubavnik Berluskonijeve žene, vampirica, rudar, seksi sestre... (FOTO)

Atraktivna Ivona dolazi iz Jagodine i ima 25 godina. Trenutno radi u call centru, u turističkoj agenciji koja prevozi putnike na liniji Srbija - Švajcarska. Povremeno radi i kao hostesa, a njena velika ljubav još iz detinjstva je plivanje.

Danas je intruktorka plivanja, specijalista za leđni stil.

REPER, SEKSI PLAVUŠA, BESKUĆNIK... Evo ko je još ušao u kuću "Velikog Brata"! (FOTO)

Foto: Promo, TV Prva Foto: Promo, TV Prva

Za deset godina, Ivona sebe vidi kao srećno udatu ženu, majku dvoje dece. Volela bi da ima svoju TV emisiju ili još bolje, da bude voditeljka "Velikog Brata".

Privlače je zgodni i pedantni muškarci, a fetiš su joj lepe muške ruke. Ne voli debele muškarce, jer smatra da su sebični.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Pet godina je u stabilnoj i ozbiljnoj vezi sa dečkom Đorđem, kojem se nije svidela njena odluka da uđe u rijaliti. Ipak, ona to vidi kao priliku da testira njihovu vezu i upozna sebe. 

Roditelji je zdušno podržavaju, kao i obe sestre. Tata će navijati za nju iz Australije, a majka, inače profesorka, samo strepi da se Ivona ne obruka.

Niste očekivali VAMPIRICU, transseksualku i SEKSI sestre? A ovo je samo POČETAK! (FOTO)

Zgodnu Jagodinku zbog skupih krpica, nakita i napumpanih usana mnogi smatraju sponzorušom, a ona je došla ušla u "Velikog Brata" da im pokaže da - nisu u pravu.

Foto: Facebook/ivona.milovanovic Foto: Facebook/ivona.milovanovic

Prošetajte kućom"Velikog Brata" i probajte da pronađete stvar koja će šokirati sve gledaoce (FOTO) (VIDEO)

Kako će se Ivona uklopiti sa ostalim stanarima kuće "Velikog Brata" i hoće li zaista biti glavna konkurencija sestrama Šegetin, ostaje da vidimo.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    6. septembar 2015 | 00:10

    Šta će u rialitiju kada ima dugu i ozbiljnu vezu?

  • Jagodinka

    6. septembar 2015 | 00:11

    Polusvet

  • Brale bre

    6. septembar 2015 | 06:19

    Kako to rade a idu u rialiti po cetiri meseca, studiraju a opet toliko izostaju sa fakulteta, zavrsile fakultete a gadjaju se s padezi, imaju decka a privatavaju se . Zasto odmah pocinje setnja u gacama, dorucak se sprema u gacama, ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA