Seksi sestre iz "Velikog Brata" orgijale sa političarima!

Barbara i Tina Šegetin su od pojedinih funkcionera uspele, navodno, da izvuku veliki novac, a često su im plaćali i putovanja u inostranstvo

  • 11

Tina i Barbara Šegetin, seksipilne sestre iz Rijeke koje učestvuju u "Velikom Bratu", očigledno su, osim na fudbalere i "žestoke momke", slabe i na - političare.

Kako Kurir saznaje, Sorajine drugarice su se, navodno, često viđale sa funkcionerima iz Hrvatske, i provodile se sa njima na privatnim zabavama.

NOVA ŠAVIJA: Seksi Hrvatica iz "Velikog Brata" zavela pola srpske fudbalske reprezentacije! (FOTO)

Pojedini predstavnici vlasti susedne države su se, kako se piše, uspaničili jer se plaše da bi sestre mogle da otkriju pikanterije iz njihovog druženja.

- Oni ih često obasipaju skupim poklonima. Od pojedinih funkcionera uspele su da izvuku veliki novac, a često su im plaćali i putovanja u inostranstvo. To su uglavnom bile egzotične desinacije - priča sagovornik dnevnog lista.

Foto: Promo/TV Prva, B92 Foto: Promo/TV Prva, B92

- Jedan bivši funkcioner bio je slepo zaljubljen u Barbaru. Zabavljali su se neko vreme, ali njihova veza je okončana zato što političar ima ženu i decu - dodao je izvor.

Foto: Promo/TV Prva, B92 Foto: Promo/TV Prva, B92

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada@

    9. septembar 2015 | 11:46

    Imam utisak da se namerno biraju sto gori moralni invalidi da se losim uzorima sto vise mladjih generacija upropasti. Sta je ovo ? Primer da devojke jedino mogu da budu uspesne i da zarade ako prodaju svoja tela ?! I jos ako se prodaju politicarima uspele su u životu ?! Kakva ljubav kakvi bakrači. ..

  • ko bi ovo

    9. septembar 2015 | 12:59

    Što su više napucane i našminkane sve više tripujem da su muškarci ispod te spoljne površine. Samo čekam da povuče masku i pokažu svoje pravo lice.grozne su obe ili oba.

  • Barbi

    9. septembar 2015 | 11:21

    Ova plava kao da je bila muskarac..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA