Najlepše Srpkinje ostavile Grke bez teksta! (FOTO)

Za mis Porto Karasa izabrana je Katarina Šulkić iz Zvečana

  • 1

U sklopu priprema finalistkinja izbora za Mis Srbije, tradicionalno je održan izbor za "Mis Porto Karasa".

Srpske lepotice zaludele Grke! (FOTO)

U hotelu "Meliton" u Porto Karasu, u prisustvu velikog broja stranih gostiju, održana je prva provera srpskih lepotica, koje se u ovom letovalištu nalaze na pripremama za izbor "Mis Srbije 2015". Žiri sačinjen od grčkih javnih ličnosti i menadžmenta hotela, najlepšom devojkom večeri, novom Mis Porto Karasa, proglasio je aktuelnu mis Kosova i Metohije Katarinu Šulkić, iz Zvečana.

Foto: Promo/Mitar Mitrović Foto: Promo/Mitar Mitrović

Sve devojke su očarale publiku koja je napunila lobi hotela Meliton u Porto Karasu, sve do poslednjeg mesta. U prvom izlazu devojke su nosile haljine  RAS  fashion, u drugom kupaći kostim  Il  cuore  Italiano, dok su treći izlaz obeležile upečatljive venčanice Vladanke Celić. Popularnu muziku pevali su ne samo grčki pevači već i finalistinje, koje su izvele numere ZAZ i tradicionalne srpske pesme. Za kompletan izgled devojaka pobrinule su se i frizerka Ivana Makević (ispred Salona Alexa la Vie) i šminkerka Magdalena Kozačenkov (Purity akademy).

Foto: Promo/Mitar Mitrović Foto: Promo/Mitar Mitrović

Na kraju večeri, Vesna de Vinča, predsednica kompanije predstavila je i čitav tim koji ove godine radi na pripremama sa devojkama - Nebojša Pilipović Pilo, umetnički direktor, Bojana Nikolić, supervizor, Drago Vulinović, učitelj Tai čija, Mili Veljković, učitelj tenisa, Maja Manojlović, voditeljka TV Pink koja je ujedno bila i voditelj programa u Porto Karasu, Moki Marković, fitnes instruktor, tim fotografa - Aleksandra Popović, Nikola Mitić, Mitar Mitrović, te Marko Arsić, snimatelj i, kao specijalni gosti, stilistkinja i urednica modnog časopisa iz Pariza Suna Moja i fotograf iz Japana, Nahoko Spajs. Nakon izbora upriličen je za goste i zvanice i afterparty na terasi hotela "Meliton".

Foto: Promo/Mitar Mitrović Foto: Promo/Mitar Mitrović

Sve do 5. oktobra, finalistkinje nastavljaju sa pripremama u Porto Karasu, nakon čega se vraćaju za Beograd gde čekaju veliko finale izbora za "Mis Srbije 2015", koje će biti održano u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima.

Foto: Promo/Mitar Mitrović Foto: Promo/Mitar Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    23. septembar 2015 | 23:06

    Pa da..rekoh ja da je bogami najlepsa od svih cura koje su izabrane u Srbiji..bravo za Kosovku devojku..puno srece lepotice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA