SKANDAL U PAROVIMA: Vesna izvređala Jelenu, a Golubovićeva joj uzvratila pretnjama od kojih će vam se dići kosa na glavi!

- Ti si lečena narkomanka, sahranila si rođenog oca svojim postupcima - vikala je Vesna, a Jelena joj je uzvratila najodvratnijim pretnjama

  • 9

Učesnici "Parova" više apsolutno ne vode računa o tome šta će reći jedni drugima, a Jelena Golubović je otišla i korak dalje pa je pretila smrću Vesni Rivas i njenom sinu!

SVE PRŠTALO! Pogledajte kako je Saška Karan lupila šamarčinu Eri, pa odalamila Jelenu! (VIDEO)

A sve je počelo na neverovatan način - Zorica Dukić je ispričala da je mesecima bila u depresiji nakon smrti svog oca, i tu se uključila Jelena Golubović koja je počela da viče kako je to njena priča, koju je Zorica ukrala od nje!

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Naravno, Vesna Rivas nije propustila priliku da situaciju još više zakomplikuje, pa je izvređala Jelenu:

- Sram te bilo, stidi se! Ti si lečena narkomanka, sahranila si rođenog oca svojim postupcima. To svi znaju, sram te bilo!

Golubovićeva je nakon ovoga potpuno izgubila živce i Vesni je poručila:

- Vesna, ja imam dva brata i oni će sahraniti tebe i tvog sina!

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. oktobar 2015 | 12:18

    Cuj njena prica koju joj je Zorica ukrala, nisam znao da samo ova plava spodoba sme i moze da bude tuzna zbog smrti bliznjih, a ostali ljudi ne. Jelena je definitivno najbolesnija i najnenormalnija od svih ucesnika sva tri rijalitija.

  • Dozvoljeno nasilje

    5. oktobar 2015 | 18:21

    Zabranili psovanje, a dozvolili udaranje, seksualno zlostavljanje, polivanje svim i svačim i lupanje jaja o glavu, uništavanje garderobe, sakrivanje ličnih stvari. Gde to ima da je verbalni delikt teze kaznjavan od fizičkog nasilja?

  • Zemun

    5. oktobar 2015 | 14:56

    Jeleni je sve dopusteno, Pocev od bacanja makaza pa nadalje. Jelena se ne gasi, svakome upada u rec, a drugi bivaju sankcionisani. Mozda Jelena postane glavni urednik televizije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA