OPASNE IGRE U SAVA CENTRU: "Lord Of the Dance" 12. oktobra u Beogradu! (VIDEO)

Šou će predstaviti domaćoj publici uzbudljivu i revolucionarnu novu tehnologiju, šampione u akrobacijama i tim najboljih plesača irskog plesa na svetu

  • 0

Muzičko-scenska senzacija "Lord Of the Dance" vraća se u Beograd sa novom predstavom "Opasne igre", 12. oktobra (20 časova) u Sava centru.

Ovaj spektakl je, kako se najavljuje, u umetničkom i tehničkom smislu do sada neviđen kod nas. Karte se mogu kupiti na blagajni Sava centra i na prodajnim mestima Eventima. Cene su u rasponu od 2.200 do 3.500 dinara.

Šou će predstaviti domaćoj publici uzbudljivu i revolucionarnu novu tehnologiju, šampione u akrobacijama i tim najboljih plesača irskog plesa na svetu, uz nesvakidašnje specijalne efekte: Light show, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama...

Deo spektakla je i Nejdin Kol, mlada pevačica iz planetarno poznatog benda "Girls Aloud". Ona, u ulozi senzualne boginje Erin, peva naslovnu temu spektakla:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA