Vlatko Stefanovski gost Džiboniju u Nišu! (VIDEO)

- On ne svira da te zadivi intelektualno. On svira animalno, iskonski - nadahnuto o velikom gitaristi priča dalmatinski kantautor

  • 2

Legendarni gitarista Vlatko Stefanovski biće specijalni gost Džiboniju na njegovom koncertu 30. oktobra u hali "Čair" u Nišu.

 

- Vlatko je meni kao brat i strašno mi je drago što će biti gost na mom prvom koncertu u karijeri u Nišu. Biće super, jer Vlatko ne svira da te zadivi intelektualno. On svira animalno, iskonski... kako treba - kaže dalmatinski kantautor.

 

DŽIBONI PRVI PUT U NIŠU: Slavni muzičar puni "Čair"! (VIDEO)

 

Nekadašnji frontmen kultnog makedonskog benda "Leb i sol" često sarađuje sa Džibonijem i na albumima ("Judi, zviri i beštimje", "Mirakul"), i na brojnim koncertima. Uspešnu solo karijeru Stefanovski je nastavio prošlogodišnjim albumom "Seir".

 

Ulaznice za Džibonijev koncert koji organizuje promoterska kuća "Long Play", koštaju 900 dinara. Mogu se nabaviti preko mreže Eventim, kao i na prodajnom pultu u Obrenovićevoj ulici i u menjačnici "Pirana" u Nišu.

 

 

 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    8. oktobar 2015 | 18:45

    "Са десне стране ноћас нема тее, знаш да је кревет већи без тебе.. под постељом чувам твоје мирисе а ствари по соби смеју ми се... Као на стражи чувам ноћ од будних, ја сам само један од синова блудних".....

  • Sanja

    13. oktobar 2015 | 21:59

    Džiboni je najbolji kantautor i hvala mu što je često gost u Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA