IZGUBILA SAM 3 BEBE, POBACILA U AVIONU: Potresna ispovest Maje Nikolić!

- Stjuardesa me je zašivala gazom, jer u avionu nije bilo konca. Morali su da prekinu let - pričala je pevačica Kristijanu Goluboviću

  • 13

Maja Nikolić se na Farmi poverila Kristijanu Goluboviću, govoreći da je imala mnogo teških trenutaka u životu, a između ostalog i tri spontana pobačaja.

Pevačica je, takođe, otkrila da ima samo jedan jajnik.

- Zbog toga moram da spavam ispod tri ćebeta, u jakni i s dvoje pantalona. Imala sam strašnu dramu u avionu, kad sam izgubila plod. Tada me je stjuardesa zašivala gazom, jer u avionu nije bilo konca. Morali su da prekinu let, i kada smo sleteli, u bolnici sam dobila šest boca krvi. Od tada imam heliko bakteriju. Izgleda da je u nekoj od tih transfuzija bila bakterija, kada sam je kasnije ja dobila - ispričala je Maja.

Kristijan je dao sve od sebe da je uteši:

- To je strašno, dobro da si živa. Ponekad treba da budeš dovoljno jak, da prebrodiš sve bitke koje ti život donosi. Ti si to uspela, i svaka ti čast na tome. Znaš koliko njih padne kad im se nešto tako dogodi...

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teodora-med.sestra

    13. oktobar 2015 | 10:36

    Maji i Kristijanu ni nebo nije granica u plasiranju lazi i potcenjivanju tudje inteligencije. Stjuardesa imala konac i gazu ali konac nije. Verovatno cackala zube posle jela.Uostalom imala je spontani, sta tu ima da se sije? Heliko bakterija se leci antibioticima. Daj bre. Ovo je strasno. Zeno Bozija leci se. Kao krava koja da 10 litara mleka.Sutne nogom pa prospe.Tako i Maja. Taman pocne da bude malo simpaticna i onda ovakva laz!!!

  • Dado

    13. oktobar 2015 | 15:22

    Sivanje kod spontanog i to gazom?!?! U avionu nema konca u prvoj pomoci?!?! Da li ona sebe slusa sta lupeta!!!

  • Milica

    13. oktobar 2015 | 15:50

    Stiven King bi joj pozavideo na ovakvom scenariju!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA