SLAĐANA: Evo zašto sam prebila Jelenu Golubović!

Izbačena učesnica "Parova" se, odmah po izlasku iz rijalitija, oglasila na svom Fejsbuku

  • 22

Slađana Petrušić je, zajedno sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i Zoricom Dukić izbačena iz "Parova" zbog fizičkog nasilja, a sad objašnjava zbog čega je nasrnula u rijalitiju na Jelenu Golubović.

Pogledajte kako su Gastoz, Slađa i Zorica izbačeni iz "Parova" i ko je skakao od sreće zbog toga! (VIDEO)

Pevačica se oglasila na svom Fejsbuk profilu:

Printskrin: Facebook/Sladjana Sladja Petrusic Printskrin: Facebook/Sladjana Sladja Petrusic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    13. oktobar 2015 | 13:17

    Narode Sladjana laze. Gledala sam svaki detalj. Nisam fan Jelene Golubovic. Sladja mi je bila u pocetku mnogo draga. Bila je vesela I stalno je pokazivala misice I pesnice. U pocetku mi je to bilo simpaticno, ali kada je nokautirala Marka, malo sam se zamislila. Marko joj nije spominjao oca pa je dobio batine . Postajala je svakim danom sve cudnija pa se nije podnosila ni sa svojim sunarodnicima_Jako dobri ljudi. Spandjala se sa jadnim Urosem I od tada pocinje njena jos veca bahatost. Ponasala se kao pravi sadista. Pocela sam da je prezirem. Okomila se na Jelenu Golubovic, jer je ona bez obzira na njene mane intelektualno veoma jaka. Zasto jpj je smetalo sto je pitaju za oca. Pa nije on crveno slovo. To je ljude kopkalo sta to ona krije I svi su za to bili zainteresovani. Nije nikakvo cudo sto se suskalo sve I svasta. Sladja nije bila za rijaliti. Kratak joj je fitilj pa je cak I Urosu vise puta opalila samar. Osoba sa nekim poremecajem I nekom traumom iz detinjstva. Dosla je iz druge drzave da bije ljude u rodjenoj zemlji, e nece moci draga Sladjo. U Hrvatskoj leci svoje frustracije sa svojim sunarodnicima. U rijalitiju je sve dozvoljeno osim nasilja, ati si bas to primenil. Mogu sve da te pitaju I da primenjuju I provokacije na sve nacine , ali tebi smetaju favoriti. Ni u jefan rijaliti vise ne ulazi jer ce se naci badza za tebe. Lazes po fece booku, da bi te narod sazaljevao, sluzis se prljavom igrom . Putuj u tvoj Zagreb pa ih udri do mile volje ako ti dozvoli, a ovde ne moze.

  • Maša i Tea

    13. oktobar 2015 | 13:24

    Svaka cast Sladjo,neka si utukla,onu zmiju od Jelene,Jelena je luda osoba.

  • aco

    13. oktobar 2015 | 12:59

    u Prnjavor pa nek se tuce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA