ČUPO ME JE TUKAO I GOLU IZBACIO NA ULICU: Jelenina dramatična ispovest šokirala sve u "Parovima"

- Često me je bacao na pod i udarao. Bio je agresivan kad nema alkohola. Dok je bio trezan, psovao mi je majku i vređao me - rekla je rediteljka u rijalitiju "Parovi"

  • 31

Jelena Golubović osula paljbu po Čupi Kalaču i u "Parovima" otkrila da ju je on tukao i maltretirao dok su bili u emotivnoj vezi. Da podsetimo, pevač i kamiondžija ušao u rijaliti televizije "Hepi" u kome učestvuje i rediteljka, koja je odmah pobesnela kada ga je ugledala.

Jelena EKSPLODIRALA kada je Čupo ušao u "Parove", hoće da napusti rijaliti! (FOTO)

- Čupo me je tukao i golu izbacio iz hotelske sobe u Sarajevu. Često me je bacao na pod i udarao. Bio je agresivan kad nema alkohola. Dok je bio trezan, psovao mi je majku i vređao me - rekla je Jelena, a prenosi "Informer", i nastavlja:

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

- Put u Tursku mi je preseo! Kad smo išli na putovanje, u avionu sa nama je bio i moj bivši momak s kojim nisam skroz raščistila odnose. Čupo me je pred svim putnicima na letu pljunuo - navela je rediteljka, i dodaje:

ČUPO OTKRIO JELENINU VELIKU TAJNU: Evo zašto je ušao u "Parove"!

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- Dok smo bili u Švedskoj, pred svojim kumom me je bacio na od i šutirao. Nisam htela da ga prijavim policiji jer je tamo zakon baš rigorozan. Čupo me je tukao, a ja sam slikala modrice i svima govorila da me je lemala Vesna Vukelić Vendi - zaključila je Golubovićeva.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. oktobar 2015 | 11:58

    I ti nisi htela da ga prijavis samo zato sto je u svedskoj rigorozan zakon ,eeeee onda i nek te je malo podrmao,zao mi je ,ali sta drugo covek da kaze!!!!!!!!!

  • Alpacino

    19. oktobar 2015 | 11:48

    Kakva jadna zena u svakom pogledu...cime li je zasluzila sve te "lepe" stvari koje joj se dogadjaju.....karma, verovatno.

  • Nira

    19. oktobar 2015 | 14:03

    Čuj slikala modrice i optuživala Vendi za to e budale majko mila e sad Vendi presavij tabak i tuži je za klevetu a onda pošteno našminkaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA