BALERINA TRUDNA: Otkrivamo ko je otac!

Jelena Milošević je šokirala farmere kada im je potpuno opušteno saopštila da je u drugom stanju

  • 19

Učesnica "Farme", balerina Jelena Milošević, šokirala je farmere kada im je saopštila da je u drugom stanju. Uveliko se na imanju spekuliše ko je otac, a ovo će navodno biti prva beba začeta u rijalitiju.

"RUČNI RAD", PA POLJUBAC: Balerina zadovoljila Kristijana, pogledajte snimak! (VIDEO)

Balerina je u razgovoru sa Majom Nikolić, Tamarom Đurić i Aleksandrom Živanovićem ispričala svoju tajnu - da je trudna, vidno zabrinuta da li joj se već vidi stomak.

Priča je počela kada je Maja ponudila Jeleni celu tablu slanine, a balerina je odbila, uz izgovor da joj je muka i da je u blaženom stanju.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

LUDILO NA FARMI: Balerina skinula Kristijana, Acu i Vladu! (FOTO)

- Nemoj, molim te, muka mi je, trudna sam - izjavila je balerina i šokirala sve tri, a potom i ostale farmere. Potom je pitala Maju kako se računa prvi mesec, obzirom da je ona iskusna, jer ima dvoje dece.

- Mesec dana ti je četiri nedelje, ne bi trebalo da se vidi stomak u prva dva meseca. Moraš da se čuvaš, prvi i treći mesec su najkritičniji - rekla joj je pevačica.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Ako se nije primilo, mogla bih da ponovim gradivo - rekla je balerina, objašnjavajući kako će rado ponovo imati seks s Kristijanom, ukoliko ovaj put nije zatrudnela.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Kristijan i Jelena su se navodno u više navrata "dohvatili" iza ograde, a prema rečima farmera, svaku noć provode zajedno u WC-u. Pre nekoliko dana Miloševićeva je zadovoljila Kristijana u spavaćoj sobi, a već je dobro poznato kakva osećanja balerina gaji prema Goluboviću.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Čisto sumnjam da je u drugom stanju, ali ako jeste, neću joj dati da abortira. Nema veze što je Kristijan kriminalac, Jelena je u njemu videla dobrog čoveka. Ako ona smatra da je to dobro za nju, ja ću je podržati - izjavila je Jelenina majka Spasenka Milošević za "Kurir".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Podsećamo, balerina je bila verena za nekadašnjeg frontmena grupe "Divlji kesten" Igora Starovića, a sa Stanijom je imala žustru raspravu, jer je starleta ispričala kako je Jelena navodno bila u vezi sa Nenadom Čankom. Nedavno je imala prisan odnos i sa Milošem Radičevićem, na čemu joj je Kristijan dugo zamerao.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    22. oktobar 2015 | 11:49

    Nikad vise ludaka na jednom mestu

  • Ok

    22. oktobar 2015 | 11:54

    I ovo se zove devojkom. Prije bih rekla da je jadojka.

  • Sone

    22. oktobar 2015 | 10:29

    Trudna je ona koliko i ovaj mafijas sto mu je mesto u zatvoru, dozivotno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA