ZAUVEK SAM GA IZBRISALA: Balerina raskinula sa Kristijanom, pa ga ponizila kao niko u životu!

- Dosta mi je više svega toga, dosta mi je njegove želje za pobedom - rekla je ogorčena balerina

  • 25

Taman kada su svi mislili da će se ljubavna priča između Kristijana i balerine na "Farmi" nastaviti do kraja rijalitija, usledio je neočekivani preokret, i Miloševićeva je "otkačila" Golubovića i još ga propisno izblamirala.

NIKADA NISAM VIDELA UNUKU: Evo šta Kristijanova majka kaže o snaji i balerini! (FOTO)

Konačno je balerini dosadila priča o Hurem i Kristijanovom haremu, i pred svima je konačno otkrila šta je prava istina o njihovoj vezi.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Meni je te priče i te ideje o kopiji serije, dosta. Imali smo sukob Kristijan i ja, ali danas sam rešila da ga izbrišem definitivno. Dosta mi je više svega toga, dosta mi je njegove želje za pobedom. Još sam ja mislila da ćemo se družiti posle ovoga jer imamo neke zajedničke prijatelje, ali on je preterao. Uživeo se u ulogu, ja sam se par puta brecnula i rekla mu da mi ne krade hleb - ispričala je balerina i dodala da su njih dvoje simulirali sve, seks, pa čak i trudnoću.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    27. oktobar 2015 | 15:50

    Stigle su mu vesti kako stvari napolju stoje. Ovo je predstava za onu nesrecnicu sa kojom ima cerkicu.

  • krile

    27. oktobar 2015 | 16:27

    Šta ovo naše pravosuđe radi!!!!!!!! Ovaj samoprozvani džentlmen koji se utripovao da je najbolji u svemu bi pod hitno trebao u zatvor!!!

  • Hedi

    27. oktobar 2015 | 15:40

    Da li iko normalan gleda to DNO DNA, lopovi nepismeni, gladni, po lepši, žene sa najnižim moralnim kodeks m, mislim da niže ne postoji. Rečnik? Zašto uopšte reklamiraš to poniženje ljudske vrste?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA