PLJUŠTALE UVREDE I KAZNE: Kristijan izabrao sluge, a onda nastao TOTALNI HAOS! (FOTO)

Golubović je pokušao da izabere sluge, ali je došlo do incidenta

  • 31

Kristijan Golubović je izabran za novog gazdu "Farme", po izboru sinoć izbačene takmičarke Sanje Lazić, pa je po protokolu odabrao sluge koje će od večeras spavati u štali. Bar je pokušao...

Kristijan teška srca doneo konačnu odluku, sluge su Nikolina i Lepi Mića! (FOTO)

OVO DO SADA NIJE VIĐENO NA FARMI: Posle Tamare, i Maja odbila da bude sluga (FOTO)

- Zaslužujem svaki put da budem izabran za gazdu, jer sam najmarljiviji. Sve ostalo su emocije, ljubav i drugo - rekao je Kristijan, koji se nije previše iznenadio Sanjinom odlukom.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Goluboviću nije dugo trebalo da odluči koga bira za sluge, pa je kao iz topa izneo svoju odluku:

- Tamara je ženski sluga, Lepi Mića je muški sluga, zato što su dva najveća foliranta ovde, ne poštuju iskrenost, utiču na ljude koji nemaju svoje ja.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

NESTALI KRISTIJAN, STANIJA I VENDI! Pogledajte šta se događalo na Farmi, dok su kamere prikazivale krave, zečeve i kokoške! (FOTO)

- Došli su da prodaju nešto foliranti, misle da su neko i nešto, a ustvari ne znaju da pričaju sa ljudima ni da se ponašaju. Hoće da bude domaćica sa štiklom od 12 cm. To ne postoji, to ljudi vide. Zna se šta je domaćica, šta je kurva, klaberka, akademski građanin, ludaci - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Odbijam legitimno da budem sluga Kristijanu Goluboviću. On skače ne bi li skupio poene, znamo da je došao da opravda svoje ranije ponašanje, neko sme da kaže, neki ne. Za mene on nije veliki. Znam da Šmizla ima jako loše mišljenje o njemu, rekla mi je, ali on je obrlatio - rekla ja Tamara.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Odbijam da budem sluga nelegitimnom gazdi - bila je odlučna Tamara, koja je kažnjena oduzimanjem mesečnog honorara i direktnom nominacijom.

- Ja nemam problem sa izolacijom. Nisam nikada hteo da budem manipulator, ja ni na koga ne utičem. Nemojte me stavljati u te stvari. Ja na ovoj "Farmi" neću raditi ništa i to je moja odluka, imam pravo na to. Ako se publici ne sviđa, neka me izbaci - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mira

    28. oktobar 2015 | 00:14

    I Maja i Tamara napolje bez honorara

  • irena

    27. oktobar 2015 | 23:33

    to je farma a ne kviz.ko nece da radi odma napolje

  • Zakljucak

    27. oktobar 2015 | 23:04

    U zatvor robijasu pa drži tamo govor.Bravo za Tamaru opet je dokazala da se ne plasi okorelog robijasa.Tamara do pobede .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA