Najsmešniji čovek u Srbiji isprozivao Milana Kalinića, pogledajte kako je voditelj reagovao! (VIDEO)

U novoj sezoni emisije "Audicija" nastupaće finalisti iz prošlog serijala, među kojima je i pobednik Miroslav Đorđević

  • 0

Pobednik prošle sezone emisije "Audicija", najduhovitiji čovek u Srbiji, Miroslav Đurđević, pojaviće se i u novom serijalu koji uskoro počinje sa emitovanjem na televiziji "Pink".

NAJSMEŠNIJI ČOVEK U SRBIJI: Izgubio sam posao, uvalio se u dugove, a "Audicija" mi je bila poslednja šansa! (FOTO) (VIDEO)

U novoj sezoni emisije "Audicija", nisu zaboravljeni učesnici iz prošlog serijala, među kojima je i Miroslav, a po svemu sudeću sprema se urnebesan šou. Najsmešniji čovek u Srbiji, ovaj put je uključio i žiri u svoj nastup, pa se našalio na račun Milana Kalinića, koji se nije naljutio, već rado prihvatio šalu i nasmejao.

Bora Čorba URNEBESNOM pesmom naterao Kalinića da VRIŠTI od smeha! (VIDEO)

Pogledajte deo nastupa Miroslava Đorđevića koji će se emitovati u novom serijalu emisije "Audicija":

- Meni se Miroslavovi nastupi uvek sviđaju. Potpuno je zasluženo pobednik prošle sezone. On to radi odlično, već je ozbiljan stand-up komičar. Meni je drago da mu je "Audicija" pomogla da se ozbiljno bavi time - rekao je Kalinić za Telegraf i dodao:

- Mislim da je ovo jedna od retkih emisija, gde su ljudi stavrno svojim učešćem nešto dobili. Skrenuli su pažnju na sebe, dobili su fanove, i počeli da se bave onim što vole, a to je stand-up.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA