PRVI PUT POKAZALI SPISAK ZA KUPOVINU: Pašćete na zadnjicu kada vidite na šta su farmeri spiskali sve pare! (FOTO)

Stanovnici imanja u Lisoviću, juče su imali slabu pijacu, pa je zadruga rešila da im pomogne

  • 0

S obzirom da učesnici "Farme" juče nisu prošli najbolje na pijaci, i nisu dobili cigarete, zadruga je rešila da im pomogne.

Gabrijela čupala Maju za kosu, Nikolićeva je polila medom i izvređala na nacionalnoj osnovi! (VIDEO)

Gazda za ovu nedelju Miloš Radičević, pročitao je pismo, u kom je produkcija saopštila farmerima, da će im pomoći, i daće im proizvode u vrednosti od 3.000 dinara.

SAMO ZA KRISTIJANA: Poslušajte koju pesmu je Vendi posvetila Goluboviću! (VIDEO)

Prvo je Miloš hteo da poruči cigare za taj novac, međutim nepušači, među kojima je bio najglasniji Lepi Mića, odmah su se pobunili.

Farmeri su onda došli na ideju da taj novac podele, pa da svako dobije po 125 dinara. Pojedinci su se složili i spojili novac kako bi poručili nešto vrednije.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Stanija, Kristijan i Gabrijela su tražili auto-sprej u pink boji, kako bi ofarbali "Seno kafe". Alen, Aca, Tamara i Miloš su tražili žvake, Bebi Dol i Ivana Šašić sveće i šibice jer u toaletu nema svetla, dok je Semir sam poručio upaljač.

Foto:TV Pink Foto:TV Pink

Vlada, Medenica i Alen su se složili da im je najpotrebniji sprej za muve. Svi ostali su tražili jabuke, osim Milića i Suzane koji su bojkotovali i nisu hteli ništa da poruče.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA