REALNO, MNOGO SI GLUPA: Kristijan izvređao Staniju NAJSTRAŠNIJE, evo kako je ona reagovala! (FOTO)

- Ja je ovde branim i čuvam, a ona s konja na magarca - rekao je Golubović, koji tvrdi da je završio sa Dobrojevićevom

  • 28
Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević Foto: TV Pink

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović više nisu u dobrim odnosima, budući da je starleta za uživanje u hotelskoj sobi, koje je dobila kao nagradu od zadruge, izabrala Miloša Radičevića

OVO JOŠ NIJE VIĐENO NA FARMI: Pašćete na zadnjicu kada čujete koju funkciju je dobio Kristijan! (FOTO)

Nakon dobrog provoda sa gostima i tamburašima budući da su danas proslavljali slavu "Farme", a ujedno i Kristijanovu slavu, starleta i Golubović su se i verbalno obračunali.

- Izabrala sam Miloša i on se naljutio, i sad ja hoću da ispeglam stvari, ali, eto, napunile su mu glavu ove ovde - žalila se utučena Stanija Ivani Šašić.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

KRISTIJAN JOJ OVO NEĆE ZABORAVITI: Stanija priznala ko je najbolji, a ko NAJGORI frajer na imanju! (VIDEO)

- Ne možeš da se*eš deset dana, pa jednim postupkom kao oprala si se! Ja je ovde branim i čuvam, a ona s konja na magarca - vikao je Kristijan koji tvrdi da je pre dva dana završio sa starletom, a onda je rekao Staniji:

- Mnogo si glupa! Realno, mnogo si glupa! 

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Uspeo si da napraviš da te boli uvo za sve, a ja sam kao ljubomorna i slomila sam ti nos i sad me teraš drugome... To si sve uspeo... Ja ti sinoć kažem da i nedostajes, a ti ništa - rekla je Stanija nešto ranije Kristijanu, a među farmerima kruži i priča kako je starleta ozbiljno zaljubljena u njega, budući da ju je svađa sa Golubovićem veoma potresla.

- Imam svoju suprugu, svoje dete i videćete kad izađem odavde - objašnjavao je Kristijan.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    21. novembar 2015 | 23:02

    Ja ne mogu da verujem da ove zene misle da im je on prijatelj. Vuce ih za nos sve po redu od starta. A kad nije po njegovom, drvlje i kamenje! Zapravo on i Tamara su jako slicni skoro isti.

  • Žarko P:

    21. novembar 2015 | 22:26

    Kristijan je DNO..On je sa Stanijom da bi imao nekog da se igra isto kao što je bila Balerina..Inače on ne brani ni jednu iz njegovog harema..To smo videli sinoć kada je MIĆA ispljuvao Jasminu a on nije mrdnuo prstom da kaže MIĆi bilo šta..Folirant i umislio da je Suleman i sve laže!!!

  • M

    21. novembar 2015 | 22:59

    Sve si u pravu.On gleda kamere.FolirantStanija kakva god da je nikada ga nebi izdala.Ogovarao je sa Majom ima snimak.Zato neces nikada biti prvi.Milos do pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA