KOLO SREĆE: Najpoznatiji svetski kviz i u Srbiji, voditelji Soraja i Manda! (VIDEO)

Producenti najavljuju novčane nagrade od više stotina hiljada dinara u novcu i robnim nagradama, a najuspešniji učesnik će na poklon dobiti automobil

  • 16

Više od 40 godina kviz "Kolo sreće" je jedan od najpopularnijih programa u svetu, a od sredine decembra ovaj šou će se prikazivati i u Srbiji, na televiziji "Hepi".

Sa više od 12.000 epizoda u dnevnoj i večernjoj verziji se smatra jednom od najdugovječnijih TV igara u istoriji američke televizije. Njena popularnost je prešla granice SAD, i širom sveta su po licenci napravljene nacionalne verzije.

Kod nas će kviz "Kolo sreće" realizovati producentska kuća "Emotion" a voditelji će biti Milorad Mandić Manda i Soraja.

"Kolo sreće" je dnevni šou i osim običnih ljudi ugostiće i najpoznatije ličnosti iz javnog života Srbije, koje će sakupljati novac za humanitarne svrhe.

Producenti najavljuju novčane nagrade od više stotina hiljada dinara u novcu i robnim nagradama, a najuspešniji učesnik će na poklon dobiti automobil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liz

    30. novembar 2015 | 18:04

    e srbijo sta si docekala...da jedna soraja vodi kviz...i bas mi zao mande.

  • &

    30. novembar 2015 | 16:14

    Ona da vodi kviz,starleta,sramota,bolje zaposlite nekog ko se skolovao za taj posao.kakav je uzor mladima.sramota,ni sama ne zna da sastavi recenicu.

  • bre

    30. novembar 2015 | 16:21

    Zemljo otvori se da me poguta ovaj transfer blama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA