FRAJLE: Srećne smo što smo uzori, najlepše je kad nas deca crtaju! (VIDEO INTERVJU)

Nena, Nata, Jela i Mara bile su drage gošće Telegrafa uoči koncerata u beogradskom Sava centru (3. decembar), i novosadskom Srpskom narodnom pozorištu (6. i 13. decembar)

  • 1

Kraj 2015. godine protiče u znaku sjajnih "Frajli". Tu je novi album "B strana ljubavi", koncerti u beogradskom Sava centru (3. decembar) i novosadskom Srpskom narodnom pozorištu (6. i 13. decembar), pa smo u redakciji ugostili uvek drage i šarmantne Novosađanke, i sa njima popričali o tim i mnogim drugim stvarima. 

No, pre svega toga, Nena, Mara, Jela i Nata su nam malo i zasvirale u redakciji.

"Frajle" iznenadile sve u Telegrafu i napravile žurku u redakciji! (VIDEO)

Pričale su "Frajle" u video intervjuu sve što je bitno vezano za beogradski i novosadski koncert. U međuvremenu, pošto je prvi nastup u njihovom rodnom gradu 6. decembra rasprodat, dodat je i drugi koncert, 13. decembra.

Publika u Sava centru čuće i novu pesmu sa Tijanom Dapčević "Amateri", a imaće priliku i da na sceni pozdravi Gorana Karana i Alku Vuicu.

Sa "Frajlama" smo, naravno, razgovarali o novom albumu, ali i o ljubavi, inspiracijama za pesme, nestvarnoj Nataši Kovačević koja je postala "peta Frajla"... Otkrile su nam, između ostalog koji veliki hit su, praktično, morale da odsviraju jednom prilikom, a sada im je među omiljenim obradama...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

No, da mi ne otkrivamo baš sve na ovaj način. Pogledajte intervju koji će, sasvim sigurno, biti prava poslastica za sve ljubitelje "Frajli":

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA