ŠOK, SUZE I NEVERICA: Vendi je PRVA FINALISTKINJA koja je napustila "Farmu"! (FOTO)

Produkcija je iznenadila učesnike rijalitija prvim vanrednim izbacivanjem u finalnom delu

  • 46

Posle čak 119 dana, koliko traje popularni rijaliti "Farma", jedan takmičar je iznenada napustio imanje u Lisoviću. Budući da se kraj bliži, atmosfera je sve napetija, a ostale finaliste čekaju svakodnevna iznenađenja.

HIT: Zorica Marković nazvala Maju BULJAVOM SOVOM, a onda rekla da je ŽALI! (VIDEO)

Nisu očekivali da će večeras neko od njih napustiti imanje, pa su farmeri, umesto tradicionalne žurke, četvrtkom, suočeni sa prvim vanrednim izbacivanjem u finalnom delu rijalitija.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Prva finalistkinja kojia je napustila imanje, na pragu finalne večeri, je Vesna Vukelić Vendi! Pevačica je u rijalitiju bila puna dva meseca.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

KRISTIJAN: Zarađujem 100.000 evra mesečno, ali ne od rijalitija! (VIDEO)

Podsetimo, superfinale rijalitija je u sredu, 30. decembra, a do tada sledi niz iznenađenja za sve ukućane. Samo jedan od njih će, posle puna četiri meseca, osvojiti glavnu nagradu od 50.000 evra!

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • H8r

    25. decembar 2015 | 00:29

    Meni samo nije jasno ko glasa za Alena i Acu ...

  • nena

    25. decembar 2015 | 00:53

    Jaaooo kako mi je zao,sve jecam...Ne zato sto je Vendi ispala nego je Kristijan izgubio vernog clana svog harema!!! Kome ce sad da prica price i bajke??? Kome??? Pa da nije Krile tu Vendi,baka Dzez i Stanija ne bi znale o cemu se radi u filmovima Kum 1 2 3 ,Scarface...

  • Laki

    25. decembar 2015 | 00:36

    Nimalo nije lako , biti prvi koji ispada . Ali reakcija Jelene Krunic je dokaz , koliko mladi danas ne postuju nista i nikog !!!!! Jeva cekam da vidim njenu reakciju kad ispadne , plakace kao kisaaaa , a onda njeni glasaci nek istetoviraju svoja imena , pa ce joj ustedeti na garderobi -:)))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA