MIRKA: Vujadin i ja smo tim, uopšte mu ne smeta što ja sada zarađujem više

- Počela sam da se zabavljam s njim zbog njega samog, a ne zbog njegove profesije - rekla je glumica

  • 9

Mirka Vasiljević otkrila je da on i njen izabranik Vujadin Savić dobro slažu. Ona je u intervjuu za "Blic" navela da njih dvoje sve dele.

- Od početka imamo dogovor da sve delimo i da nije bitno da li na kartici piše njegovo ili moje ime. Počela sam da se zabavljam s njim zbog njega samog, a ne zbog njegove profesije. Tada je sve moglo da ostane na nivou Crvene zvezde. Vujadin i ja smo tim, uopšte mu ne smeta što ja sada zarađujem više jer je siguran u sebe. Sada sam u Srbiji i radim jer imam mnogo ponuda, a on je došao kod nas - rekla je Mirka za ovaj dnevni list, a na pitanje da li je savršena žena odgovorila je sledeće:

Foto: Promo/Story Foto: Promo/Story

Budući da se glumica sa 25 ostvarila i poslovno i privatno, zanimalo nas je šta joj fali da bude savršena žena.

- Ha, ha, ha, naravno da nisam savršena žena, ali sam i te kako dobra domaćica, kuvarica, ljubavnica. Sve zavisi od perioda, kada sam u PMS-u, onda je sve katastrofa, tada bolje da mi niko ne prilazi. Ipak, da bih bila savršena žena, mora mnogo vremena da prođe i da steknem još mnogo iskustva - navela je glumica i dodala da ona i Vujadin ne planiraju trenutno o proširenju porodice.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    26. decembar 2015 | 13:02

    I ja mislim da treba malo da se povuce iz medija.Svako malo eto je na TV.ali na kao glumica u filmu ili seriji vec u kojekavim emisijama.Iz Magazina IN ne izbija.Mirka najiskrenije savet povuci se malo.Zaista je degutantno da pricas o tome da li ti ili muz vise zardjujete, da li si dobra domacica,majka....Kad se neko sa troje male dece bavi karijerom i stigne na sve te drustvene dogadjaje svima nam je savrseno jasno da je tu neko dobro podmetnuo ledja i pomogao oko cuvanja dece,spremanja,kuvanja...

  • Da kako da ne

    26. decembar 2015 | 12:38

    A od cega zarudjujes? Imas 2 glupe predstave u pozoristu,akademija 28 gde staje 150 ljudi,po 400din,i to je to,ako ims vise od 500e alal vera,i od cega jos zarasjujes?

  • blizanac

    26. decembar 2015 | 12:03

    Zemljo otvori se! Samo iskompleksirane zene imaju potrebe da javno govore kako bolje zaradjuju od muza/partnera i kako su odlicne domacice itd... A on? Ima li on sta da kaze??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA