BUDI ŠMEKER I DAJ KRISTIJANU 50.000 EVRA: Tamara održala Staniji NEVIĐENU lekciju, a onda ŠOKIRALA sve! (FOTO)

- Ima moral, petlju, mu*a, hrabar je, a ti nemaš nijednu lepu osobinu! - vikala je Đurićeva na starletu pričajući o Goluboviću

  • 48

Tamara Đurić i Stanija Dobrojević su definitivno među favoritima za pobedu na "Farmi", međutim, svađa oko Kristijana Golubovića među starletama ne jenjava ni pretposlednjeg dana rijalitija. Tačnije, 124. dana... 

Posle 124 dana, i bez Kristijana, GLASAJTE ko će od njih šestoro pobediti na "Farmi"! (FOTO)

Stanija i Tamara su se ponovo verbalno sukobile zbog Kristijana, oko toga da li je Golubović pričao protiv Dobrojevićeve ili ne. Dok je klaberka tvrdila da jeste, starleta je uporno ponavljala da joj ne veruje ni reč.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Rekao je da si ti jedna obična budala i da si frigidna, a on zna da mi je ovo rekao i nikad ti to ne bih prenela da on nije pričao ovde svima sve što sam ja izgovorila - rekla je Đurićeva, zaklinjujući se u roditelje i Ostrog da govori istinu.

Ovako Kristijan izgleda posle operacije glave (FOTO)

- Ja sam za tebe instituacija! Kristijan te ne poštuje dva posto, i on je za tebe institucija! Ima moral, petlju, mu*a, hrabar je, a ti nemaš nijednu lepu osobinu! Budi šmeker, pobedi i daj Kristijanu 50.000 evra! Zaslužio je pobedu! Evo, neka vrate Kristijana u TOP 3! - vikala je Tamara.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Ja neću da verujem Kristijanovom neprijatelju dan pred kraj rijalitija - odlučna je bila Stanija, koja je i dalje branila Kristijanovu stranu, napominjući kako ga smatra prijateljem i neće nasesti na provokacije...

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BBrankica

    29. decembar 2015 | 16:39

    Stanija je lazov, pokvarena u svomkom smislu ove reci, kad se otkrije istina o njoj, onda se brani kako su svi ljubomorni na nju i zavidni . Uzas!!!

  • Ponos

    29. decembar 2015 | 17:12

    U tvoga Ace m..a su ko u komarca.

  • Maks

    29. decembar 2015 | 17:15

    Da li bi bilo koji roditelj voleo da vidi ćerku više sa normalnim mladim i slobodnim momkom ili sa matorim oženjenim kriminalcem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA