STANIJA OTKRILA: Kristijanu i majci po 25.000 evra! (VIDEO)

Starleta je poručila da je takva raspodela definitivna, otkrivši tako da ona, navodno, neće uzeti ni evro

  • 17
Farma 2015, Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović Foto: Telegraf

Mnogo je spekulacija bilo još tokom "Farme" da li će i kako Stanija podeliti nagradu ako pobedi - pre svega, da li će novac dati svojoj najvećoj podršci na imanju, Kristijanu Goluboviću. Sad, kad je trijumfovala, starleta je u emisiji "Amidži šou" otklonila sve dileme. 

UVREDAMA NEMA KRAJA: Stanija i Tamara nastavile da se NAJSTRAŠNIJE PLJUJU i posle "Farme"! (VIDEO)

Stanija je, "u pauzi" vređanja sa Tamarom, otkrila da će po 25.000 evra dobiti Kristijan i njena majka, i da je to definitvno.

RIJALITI GOLUBOVIĆ: Jelena želi šou SAMO SA KRISTIJANOM, pogledajte gde!

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    2. januar 2016 | 08:26

    Laze kakva majka pa sanjom zivi ,to napucava radi medija Kristijanu mora dati njegov dio radi glasova,a ne sto bi dala ,on bi je ubio da ga neisplati Zena se nazor smije od muke odose pare ( Ma ona je sva kvarnai namazana kaze I dalje CE se druziti sa krimosom ,ostavi brak srece nikad nemala bojis li se boga ,jadna Ivana sta joj radi javno rasturacica brakova ,a state tek radis mogu misliti sto javnost nezna ( BRUKA TUGO MOJA ).

  • Nikola

    2. januar 2016 | 01:29

    Uzece honorar, verovatno ima dobar honorar...

  • Ti

    2. januar 2016 | 08:12

    Stanija dno dna vucara se sa ozenjenim krimosom .Ostavi jadnu Ivanu neka zivi sa krimosom ,pa makar zbog one bebe ,sram te bilo vec si ga I u stan uvukla ,I javno govoris da ga volis I on tebe .Tamara je devojka od stava I morala ,vredna lepa mlada kulturna negleda u kamere nerastavlja brakove ,A nema momka koji sanjom nebi bio ima dusu nesto simpaticno u svojoj dusi ,a Sramija samo ozenjene djedove I sve za lovu ,krimos i svi ostali ti mogu biti tata ,a cim zine otvori razvaljena usta ,Pusa dusa slaze rasturacica brakova kao mama pa na nju momak place istjerao ga otac iz firme a zaposlio svalerkinog sina Sramijinog celavca brata .Sta onda ocekivati od pusacice kurceva !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA