Tamara žestoko popljuvala Kristijana i Staniju

Klaberka nije uopšte bila nežna prema bivšim cimerima s "Farme"

  • 39
Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Tamara Đurić osula je ponovo paljbu po Kristijanu Golubović i Staniji Dobrojević. Klaberka je na Fejsbuku bila prilično oštra prema krnom momku i starleti, s kim je bila u rijalitiju "Farma".

- Zanima me ko piše ove komentare i podržava onog kriminalca i prostitutku...Pa kako vas nije sramota da podržavate secikesu i ovu fufu što joj mama želi oženjenog čoveka za zeta. Želim vam da vam svima pokrade televizore i prasiće i da živete jedno par meseci sa tom štrokom zaraženom kondilomima i gljivicama koja nije oprala helanke 4 meseca... Fuj fuj fuj! - napisala je ona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    3. januar 2016 | 23:34

    Ja ne znam, da li ona misli da je neka svetica, ne razumem? Ona nekome kaze da je fufa itd? Boli me uvo i za jednu i za drugu,ali stalno citam kako ova drzi neka predavanja o moralu. Helloooo, prevarila si decka na farmi sa trojicom, o cemu ti pricas devojko?!

  • Anna

    4. januar 2016 | 00:21

    Tamara je pokazala cetiri meseca svoj moral i cestitost.Nije bila samo sa onim koji je nije hteo.Lep primer za postenje i lepo ponasanje.Njoj tata bira decka,!

  • Klara

    3. januar 2016 | 23:25

    Tek se pre par meseci pojavila u javnosti, a vec je uzasno dosadna. Ne shvata da vredjanjem i omalovazavanjem drugih nikako ne dize svoju vrednost. A ii cini mi se da ne preza ni od laganja i klevetanja. Uopste mi se ne dopada. Preglasna i prevulgarna. I poprilicno muskaracasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA