KARLEUŠIN NAJSEKSI SELFI: Njene OGROMNE GRUDI će vam, bukvalno, ISTERATI OČI, a tek dole da vidite! (FOTO)

JK se slikala na ekstremno provokativan način u donjem vešu

  • 47
Foto: Twitter/karleusastar

Foto: Twitter/karleusastar

 

Jelena Karleuša nas bombarduje seksipilnim fotografijama, ali ova koju je sada postavila na Tviter ozbiljno ulazi u konkurenciju za njen najseksi selfi svih vremena! 

 

Skinula se JK u donji veš, isturila ogromne grudi i - škljoc! Na veoma jednostavan način istakla je svoj seksipil. Pored bujnog poprsja, itekako se i dole ima šta pogledati...

 

Foto: Twitter/karleusastar

Foto: Twitter/karleusastar

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Човекфока

    10. januar 2016 | 19:45

    Поновићу-један створ који не зна шта ће од себе пошто јој је бизнис са певањем пропао, концерт потпуни фијаско, решила да се размеће трулим накарадним изјавама, разним флоскулама што смишља са мамом,пошто су њих две тим менаџера које уз кафу седе и смишљају диви шта код ових разних паљевина пролази и наравно разголићеним селфијима и то у држави која кипти од женске лепоте на сваком кораку (само што нормалне жене немају болесну потребу да се скидају за народне масе поготову им нормална свест и усађен нормалан систем вредности у породици то никада не би дозволио поготову ако су и саме мајке)-мада особе попут дотичне на све имају одговор који је у друштву палог морала опште прихваћен типа ко када бих ја изашао на сред трга попео се на коња и почео да млатарам оним чиме се не млатара и дао изјаву како сам ја уметник егзибициониста.ја сам сигуран да би побрао позитивне коментаре и наишао на прихватање код великог броја људи. ..а даје јој се огромна медијска ширина да уништава морал младих.хвала.

  • Srecko

    10. januar 2016 | 14:38

    Jeli ovo bilo pre utakmice ili posle uglavnom mora se reći ima telo savršeno iako je ja ne obožavam ali budimo iskreni i sve je dobro dok ne progovori dok ne pođu gluposti ispadat

  • Zare

    10. januar 2016 | 14:00

    Ja bih je, a vi i dalje komentarisite njen krevet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA