“LIJEPA RIJEČ“ I HLADNO PIVO OTVARA: Pogledajte među prvima novi spot Kekina i ekipe! (VIDEO)

U pitanju je već šesti video singl sa albuma „Dani zatvorenih vrata“

  • 3

Grupa "Hladno pivo" niže spotove za sijaset hitova sa aktuelnog albuma "Dani zatvorenih vrata", a najnoviji je za sjajnu baladu "Lijepa riječ". 

Bend  je, podsetimo, još pre izlaska albuma predstavio tri spota – "Na ovim prostorima", "Mesi", i "Vjeruj u mene". Usledila je "Firma", pa, nedavno, "Mojoj majici".

"Lijepa riječ" se, odmah po objavljivanju albuma, našla u set listi benda i "osvojila" fanove, pa nema sumnje da će sada sve to biti još upečatljivije.

Po rečima članova benda "Lijepa riječ" je jedna od retkih, apsolutno ljubavnih pesama "Hladnog piva". U njoj, kako kažu, nema ni trunke politike, terorizama, mostova ili Zdravka Mamića. Poruka je pomirljiva i deluje antistresno.

U spotu nisu učestvovali članovi grupe, već mladi hrvatski glumci.

Mile Kekin i ekipa će, podsetimo, održati veliki beogradski koncert u sklopu promocije novog albuma, 26. februara u svojoj „staroj bazi“, Hali sportova.

Foto: Promo Lovefest Foto: Promo Lovefest

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djina

    11. januar 2016 | 21:38

    Pesma je super, kao i spot.

  • Decak iz vode

    12. januar 2016 | 16:22

    Spot dobar,izbor glumaca odlican,ali moje skromno misljenje je da je tekst dosta slab a i Mile nema glas za laganije pesme...

  • Drekavac

    11. januar 2016 | 23:50

    Rostilj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA