SANJA MARINKOVIĆ ME JE IZVREĐALA! Maja Nikolić: Ovo je PRAVA istina o mom napuštanju njene emisije! (VIDEO)

- Vikala je i vređala me rečima "Ko si, bre, ti? Ćuti, bre, više! Jel' ja vodim emisiju, ili ti? Moraš da me poštuješ! - priča za Telegraf vidno iznervirana Maja

  • 48

Skandal u emisiji "Magazin In", koja će biti emitovana na TV Pink sutra (subota), kada je Maja Nikolić, kako kaže, isprovocirana uvredama voditeljke Sanje Marinković, napustila studio, podigao je veliku prašinu. 

Maja se žestoko posvađala sa Sanjom Marinković, pa napustila emisiju! (VIDEO)

Maja je, sva usplahirena, za Telegraf ispričala svoju verziju događaja.

- Bile smo gošće Soraja, Tamara Đurić, Medenica, Gabrijela, Jelena Golubović i ja, a emisija je na temu "Kako zavesti pravog muškarca?". Sanja je tokom emisije pomenula sponzora i počela da čita da je za oralnu upotrebu. Na to sam se našalila - "Onda Stanija treba da ga reklamira". Sanja mi je rekla da nije red da pominjemo goste koji nisu tu. Odgovorila sam "U redu", i dodala da je to bila šala.

Foto: Instagram/majanikolic_singer Foto: Instagram/majanikolic_singer

Pevačica u dahu priča:

- Sanja je zatim postavila pitanje "Da li biste vi slali svojim momcima provokativne fotografije, onakve kao Dara Bubamara?". Ja sam rekla "A sada je u redu da se pominje neko ko nije u emisiji?", sa osmehom na licu.

Na to je, kako Maja kaže, krenula lavina Sanjinih uvreda.

- Vikala je i vređala me rečima "Ko si, bre, ti? Ćuti, bre, više! Jel' ja vodim emisiju, ili ti? Ti mene moraš da poštuješ! Ćuti više!

Foto: Promo PinkTV Foto: Promo PinkTV

Nikolićeva je na to, kako priča, odgovorila da poštuje voditeljku, ali da ima pravo na svoje mišljenje.

- Nastavila je i dalje bez razloga da viče i vređa: "Znamo se odavno! Bolje bi ti bilo da se ne svađaš sa mnom! Jel' hoćeš ti da vodiš emisiju i glavnu reč? ". Bila sam u šoku zbog vikanja, jer je sve to išlo pred publikom. Ničim je nisam uvredila, bila sam mirna i slušala. Još sam ispala korektna - ostala sam u emisiji i zaćutala u pauzi od dva minuta. 

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Maja je, kako navodi, tad rekla Sanji mirnim tonom da nikad više neće da gostuje kod nje, zbog vređanja bez razloga, dodavši da je tu zbog želje da ispoštuje Milicu Mitrović i TV Pink.

- Sanja je odgovorila "Ma kakva, bre, Milica. Ja vodim emisiju, a ne ona". Tada sam rekla "Onda idem, a vratiću se samo ako mi se izviniš, jer sam te verbalno i mentalno nadjačala. Ti si mene vređala i vikala, a ne ja na tebe".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Nikolićeva nastavlja:

- Znam da me Sanja odavno ne gotivi, ali nije fer da ja uvek ispadnem kriva. Posle pišu neistinu da je ona meni održala bukvicu, i da je ona od mene tražila da se izvinim, a bilo je suprotno. Poručila sam joj "Ako ti voliš Staniju, ja imam pravo da volim Daru. Nije fer da se ona pominje u emisiji ako nije prisutna, jer ni za Staniju nisi dozvolila da se našalim". Dara je moja drugarica i koleginica. Treba da se otkrije pravo Sanjino lice, i da ljudi vide kako vređa svoje goste bez razloga.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Sanja je, kako navodi Maja, postavila je snimak gde joj se ruga nakon odlaska.

- Sve je isekla a imaju ceo snimak. Znam da ga je Milica pogledala, jer sam joj odmah javila da me je Sanja izvređala. Po snimku ispada da sam ja sama, bez razloga izašla. Nema nijedne njene ružne reči, niti vikanja. Boli me nepravda, zašto da ja uvek ispadnem kriva? Mislim da sam uvek korektna prema medijima, i naročito prema Pinku i Sanji, jer volim i poštujem Milicu i Željka. Prave mi negativnu reklamu, a samo sam stala u odbranu Dare Bubamare.

Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara

Maja posebno ističe:

- Na Pink portalu su pustili snimak "Licemerna Maja brutalno udara Gabrijelu", a nisu pustili da me je Gabrijela pre toga pljunula u lice dok sam pevala himnu "Bože pravde", pa sam je zato gurnula nakon njenog pljuvanja mene u lice.

Printskrin: TV Pink, Foto: Instagram/gabrijela_pejchev Printskrin: TV Pink, Foto: Instagram/gabrijela_pejchev

Nikolićeva završava:

- Ja Sanju poznajem samo sa Pinka, iz emisija, i nikad u životu nisam kafu popila sa njom. Snimak je izmontiran i isečen, ne čuju se njene uvrede i pretnje. 

Ovako izgleda najava na koju Maja ima primedbe:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    22. januar 2016 | 16:46

    Sanju treba ukloniti sa Tv ekrana.Nekulturna je i svima se obraca sa "bre"Sta je bre?Ma nemoj bre...Ja ne znam kako jedna voditeljka sme da dozvoli sebi da se svojim gostima obraca na taj nacin,jer da nije njih ne bi bilo ni njene emisije.

  • Karlo

    22. januar 2016 | 15:52

    Sanja mi se nesviđa ni kao žena, a pogotovo kao voditeljka...

  • Krcko

    22. januar 2016 | 16:13

    Obe ste za "detaljnu" analizu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA