Počela prodaja Exit ulaznica na rate!

I ove godine ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Exit i 6.990 dinara za Exit Avanturu (Exit + Sea Dance) i da ih otplaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, kada i koliko požele, sve do 30. juna!

  • 1

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.300 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, čime je zagarantovana aktuelna cena ulaznica u momentu prve uplate, a ostatak sredstava otplaćuje se do 30. juna u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom posetiocu Exit festivala odgovara, kada i koliko požele.

Namenski račun, odnosno prvu ratu za kupovinu ulaznica za Exit i Exit Avanturu koja iznosi minimum 1.300 dinara treba uplatiti što pre, zbog ograničenog broja ulaznica na rate, a plaćanje se može rasporediti do 30. juna, kada je krajnji rok za uplatu poslednje rate.

Više informacija na sajtu Exit festivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA