KRISTIJAN: Stanija mi je dala 12.000 evra

Bivši farmeri sastali su se i konačno dogovorili oko novca

  • 21

Kristijan Golubović rekao je da je od Stanije dobio 12.000 evra, i to u dinarskoj protivrednosti (1.400.000 dinara), piše pink.rs. Kako se navodi, ovi bivši učesnici "Farme" sastali su se u Novom Sadu.

- Obećala mi je 25.000 evra, kasnije je rekla da će mi dati 17.500 i na kraju mi je dala 12.000 jer je tvrdila da je imala troškove oko pr. - rekao je Golubović i nastavio:

- Posle svega ne želim više da je vidim. Novac cu dati svojoj ćerki Veri. Planiram da kupim stan u Kraljevu i ovaj novac pripada ženi a ne meni i sa njom ću videti koliko ću novca dati u humanitarne svrhe - dodao je on i naveo da ga starleta naterala da potpiše priznanicu.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Kontaktirali smo Staniju, a ona nam se obratila saopštenjem.

- Istina je da su se Stanija i Kristijan danas videli. Stanija je održala svoju reč i Kristijanu isplatila polovinu nagrade kao što je i obećala. Iako nije imala nikakvu obavezu, Stanija je dala polovinu novca. Kristijan je u prisustvu svog advokata potpisao da je dobio novac. Njegov advokat je učestvovao u sastavljanju izjave i njega niko nike mogao da natera da potpise bilo šta osim njegove želje da taj novac i uzme - stoji između ostalog u saopštenju.

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mario

    12. februar 2016 | 17:33

    Moje misljenje je da je Kristijan tip manipulatora za koje ucimo iz knjiga koje govore o psihologiji ljudi. Ubedio je Staniju starim trikom osecaj krivice ako mu ne da pare.Nicim on nije zasluzio toliku kolicinu para, izmanipulisao je i dobio sto je hteo.

  • Nada

    12. februar 2016 | 20:58

    Pa koliko je to 12000€? Kupit stan,dati zeni i kcerki,podjeliti u humanitarne svrhe. Pa nije milion.

  • Boki

    12. februar 2016 | 20:33

    Oteto prokleto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA