PLES OKO ŠIPKE ODUŠEVIO ŽIRI: Dara Bubamara "skinula" Džej Lo i napravila šou u TLZP-u! (FOTO)

Pevačica je u prvoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" imala zadatak da imitira slavnu Dženifer Lopez

  • 24

Pevačica Dara Bubamara je jedna od učesnica nove, treće sezone humanitarnog spektakla "Tvoje lice zvuči poznato", a u prvoj je emisiji imala zadatak da imitira Dženifer Lopez.

PRVI PUT NA ŠTIKLAMA: Nikola Rokvić RAZVALIO kao Kaliopi u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"! (FOTO)

Dara je najmanje vremena imala za pripremu, a imala je jednu od najzahtevnijih koreografija sa nastupa svetske pop pevačice Dženifer Lopez.

Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva

Prvo je u glamuroznoj haljini izvela baladu "Feel the light", a zatim je muški deo publike imao priliku da uživa u nešto bržem ritmu i razgolićenijoj Dari, budući da je pevačica imala jednu od najzahtevnijih koreografija sa nastupa Džej Lo.

Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva

Dara se odlično snašla i perfektno izvela obe numere uz fantastične specijalne vizuelno-muzičke efekte, a žiri je za nastup folk pevačice imao samo komplimente, uz malu zamerku na Darinu masku.

Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva

- Prvo bih da pohvalim dizajnera svetla, izuzetno, sve je bilo fenomenalno. Što se tiče tebe, Rado, stvarno si se baš potrudila. Bila si baš posvećena i sviđa mi se što si bila bez maske i nema potrebe da se maskiraš, ti si zmaj - rekao je Vlado Georgiev.

SELFI GEORGIEVA I IVANOVIĆA I LUDE IMITACIJE: Evo šta nas očekuje u prvoj emisiji TLZP-a (FOTO)

Tvoje lice zvuči poznato, TLZP, Dara Bubamara

- Scenografija je impozantna, ali najveći utisak je ples oko šipke, to je stvarno neprocenjivo - zaključio je Bane Mojićević, dok je Ana Kokić napomenula kako je ovo, pored Pink koju je imitirala Kaja Ostojić, bio najzahtevniji nastup.

Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam Ja

    6. mart 2016 | 23:59

    Dzej Lo nema tolike grudi

  • Igor beograd

    7. mart 2016 | 07:58

    Ma daj ljudi o cemu mi pricamo, kako da ne da je skinula JLO....kao prvo pevala je kao da uzivotu nije pevala a jos i na eng. Znaci katastrofa..onda skakutala kao zec tamo , nema ova veze sa JLO....GLEDAO SAM I SMEJAO JOJ SE .ima srece sto je emisija humanitarnog karaktera inace bi je ziri pokidao .posebno Vlada koji je na X Factoru za mnogo bolje nastupe od Darinog pljuvao ljude..toliko od mene

  • sasa

    7. mart 2016 | 00:59

    Katastrofa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA