Lejdi Gaga ponovo u haljini od mesa! (FOTO)

Pevačica je pojavivši se u haljini od mesa šokirala javnost, a sada je na Tviteru objavila fotografiju u sličnoj odevnoj kombinaciji sa koncertne turneje

  • 0

Lejdi Gaga se 2010. na MTV VMA pojavila u haljini od mesa koju je kreirao dizajner Franc Fernandez. Tada je oko sporne haljine podignuta medijska prašina, a pevačica se nije dvoumila da ponovo izazove skandal.

Lejdi Gaga se ponovo odlučila za haljinu od mesa, samo što je ovaj put i svenografija bila poprilično šokantna. Ona je pre nekoliko sati na Tviteru objavila fotografiju sa svoje nove koncertne turneje The Born This Way Ball, na kojoj je ne samo  obučena u haljinu od mesa, već je i okružena ubijenim životinjama.

Podsećamo, Lejdi Gaga je na svoju, drugu po redu, turneju krenula 27. aprila koncertom u Seulu. Do sada je ugovoreno 66 koncerata, od kojih je poslednji 17. novembra u Argentini. Najbliži Srbiji, koncerti će biti održani u Sofiji 14. avgusta i u Bukureštu 16. avgusta.

(A.V./Tračara)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA