UPAD U KUĆU JK: Žena manijak napala majku Divnu, tražila "muža Zukorlića"!

Duševna bolesnica Snežana Đ. preko terase ušla u vilu Jelene Karleuše na Dedinju. Pevačicina majka stala u zaštitu unuke Nike, reagovalo obezbeđenje estradne zvezde

  • 4

Duševna bolesnica Snežana Đ. (42) juče je upala u novu kuću Jelene Karleuše Tošić na Dedinju i napala njenu majku Divnu.

 

- Juče oko 13 časova u vilu Jelene Karleuše upala je nepoznata žena i u neuračunljivom stanju tražila, kako je rekla, "svog muža Muamera Zukorlića"! Žena provalnik je u dom Tošića ušla preko terase, u trenutku kada su tu bile Jelenina majka Divna i mlađa ćerka Nika. Nasrnula je odmah na Divnu, tražeći čoveka za koga je tvrdila da je njen muž - priča dobro obavešten izvor.

 

Kako navodi, Karleušino obezbeđenje preko kamera odmah videlo da je nepoznata žena upala u kuću.

 

- Ljudi koji čuvaju dom estradne zvezde su odmah reagovali nakon što su preko monitora videli šta se dešava. Provalnicu su odvojili od Divne, koja je stajala ispred Nike jer joj je njena bezbednost bila najbitnija, i pozvali policiju – kaže ovaj izvor.

 

Policija je došla na lice mesta sat vremena nakon što je slučaj bio prijavljen, ali je Jelenino obezbeđenje čuvalo neobuzdanu ženu sve vreme.

 

- Divna je bila uplašena i uznemirena, ali je morala da se brzo pribere jer je najviše razmišljala o Niki. Odmah nakon što je policija došla, ženu su odveli u policiju, a onda i u psihijatrijsku bolnicu. Majka Jelena Karleuše je, kada su se stišale strasti, dala izjavu inspektorima i pokazala mesto kuda je ušla nepoznata žena - završava priču izvor.

 

Dotična žena provalnik je već poznata policiji kao osoba koja ima problema sa mentalnim zdravljem.

 

Povodom navedene situacije, pres služba Jelene Karleuše saopštila je da je "došlo do manjeg incidenta, ali je brzom reakcijom obezbeđenja i policije sve je rešeno".

 

Jelena se u međuvremenu oglasila na svom Tviter nalogu i napisala: "Mislim da je vreme da moja porodica i ja dobijemo policijsku zaštitu".

 

(Izvor: Alo, Press)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MONARH KALIST

    16. maj 2012 | 11:28

    DOTICNA JE : jelena karleusa - davidovic - karic - tosic , ostali se ne pisu , uglavno su Zemunci .

  • hajde bre idi pevaj zeno

    16. maj 2012 | 09:29

    ajde zeno idi pevaj nemoj da se provlacis kroz medije sa glupostima, onaj Boki13 je morao dobiti po glavini da bi se negde pojavio, a ti preko mame Divne, ajde bre ponavljam ti idi pevaj ako ima ko da te slusa

  • Olja

    16. maj 2012 | 13:08

    Ko joj je kriv, slike njene kuce i vrednosti u njoj je kacila gde je stigla kao kakva balavica, lajala o svima sta joj je padalo na pamet, pa sada neka snosi posledice. Jadna deca sa takvom iskompleksiranom majkom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA