SAMO SEKS SPASAVA: Ovako bi bilo kada bi Maca Diskrecija bila premijerka!

Učesnica "Parova" je napravila plan koji bi sprovela u delo da je na vlasti

  • 5

Maca Diskrecija je otkrila svoj suludi plan koji želi da sprovede u delo po izlasku iz "Parova". Kada bi se nekim slučajem našla na vlasti, odnosno na mestu premijerke Srbije, starleta bi muškarcima napravila pravi raj od života.

CRNA MACO, ŠTA TI SE DESILO? Diskrecija htela da promeni frizuru pa PRETERALA! (VIDEO)

Učesnica "Parova" Senada Nurkić je ubeđena da bi svi njeni fanovi glasali za nju, pogotovo što bi ženama nudila besplatne silikone, a muškarcima ne bi branila švalerke.

- Silikoni moraju biti besplatni, baš kao i druge operacije koje se sad ne plaćaju. Mnogo je devojaka koje su nesrećne veličinom svojih grudi, a nemaju para da ih plate. Žene bi se osećale jače, bolje i sigurnije, a i muškarci bi bili mnogo zadovoljniji. To bi uticalo i na natalitet,  sigurno bi češće pravili decu - rekla je Maca za "Informer".

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Prostituciju ne bi nikada legalizovala, ali bi dozvolila muškarcima da istovremeno budu sa više žena.

- Svaki macan koji u krevetu uspe da zadovolji više žena, a uz to o njima i finansijski brine, plaćao bi državi manji porez. Nije lako imati ženu i švalerku! Obe zadovoljiti, finansirati, napraviti im decu! Pravi političari nemaju pojma. Samo seks spasava i Srbiju, i Bosnu, i region, i svet - odlučna je Maca Diskrecija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA