Princ imao sidu, umro od prevelike količine droge?!

Iako je bio u očajnom zdravstvenom stanju, Princ je navodno, odbio medicinsku pomoć jer je verovao da će ga molitve izlečiti

  • 11

Nakon što je legendarni muzičar Princ iznenada preminuo 21. aprila, pojavile su se brojne spekulacije o uzrocima njegove smrti, i priča se da je slavni pevač bolovao od side, kao i da je navodno umro od prevelike količine droge.

 

PRINC JE BIO ZAVISNIK OD DROGE, 24 GODINE SAM MU PRODAVAO NARKOTIKE: Šokantna ispovest dilera (FOTO) (VIDEO)

 

Prema pisanju američkog tabloida "National Enquirer", Princ je još sredinom devedesetih saznao da ima HIV, a pre šest meseci su mu lekari saopštili da boluje od side. Da sve bude bizarnije, muzičarevi prijatelji tvrde da je on odbijao medicinsku pomoć kao i da je on bio ubeđen da će ga molitve izlečiti!

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

To nije sve, ako je verovati izjavama ljudima iz okruženja Princa, on je bio u katastrofalnom zdravstvenom stanju, dezorijentisan, prebiše mršav i slab. Jedva da je nešto jeo, a glave su mu došli narkotici. I tu se pojavljuju oprečne informacije, jedni tvrde da je Princ decenijama bio težak zavisnik od droge, dok su drugi ubeđeni da je za njega bio fatalan lek protiv bolova "Percocet" koji je konzumirao u prevelikim količinama...

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Postoji i treća verzija, ona koja se prva pojavila, a to je da je Princ preminuo od gripa, što i ne bi bilo toliko čudno kada se ima u vidu da je njegov imuni sistem skoro sigurno bio uništen sidom... naravno, ako je on zaista bolovao od ove opake bolesti.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Sa druge strane, Londel Mekmilan, koji je Princa poznavao 25 godina, demantuje da je slavni kantautor umro od posledica "overdouza", i napominje da svi znaju da je on vodio "čist i zdrav život".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacak032

    28. april 2016 | 16:43

    Čistu robu uzimao?!

  • Dekika

    28. april 2016 | 17:50

    Naravno da je odbijao medicinsku pomoc kad je bio Jehovin svedok! Njima je zabranjeno i Andol da uzmu a ne nesto drugo.

  • Vjekoslava

    29. april 2016 | 15:17

    Šta god da je uzrok smrti,veliki gubitak u svetu muzike i umetnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA