FILIP NIKAD NERVOZNIJI: Dušica uradila test za trudnoću, otkriveno da li stiže rijaliti beba! (VIDEO)

Na imanju u Lisoviću vladala je neizvesnost dok su čekali rezultate testa

  • 12

Učesnica rijalitija "Parovi", Dušica Grabović, poverila se ostalim takmičarima da sumnja da je trudna, zbog čega je Filip Đukić bio nervozan, jer je imao seks sa njom na imanju u Lisoviću.

PLAKANJE OD SMEHA: Ovako je Filip reagovao kada je saznao da će postati tata! (VIDEO)

Dušica je uradila test za trudnoću, a dok su čekali rezultate Filip je bio nestrpljiv. Iako su se svi obradovali kada su čuli da postoje šanse da se rodi rijaliti beba, to se neće dogoditi, jer je test bio negativan.

Pogledajte kako je Dušica uradila test:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inadzija

    30. april 2016 | 03:42

    Od ovih ucesnika po raznim rijaliti programima jedino ste gori vi novinari sto nas stalno bombardujete vestima o njima. Imate li vi ljudi neku zavrsenu skolu? Umete li da napisete bilo sta drugo osim tona i tona nebuloza i prepricavanja realiti programa? I nemojte molim vas da mi pricate o tome kako je to pravo lice Srbije.To moja Srbija nije.Ako je vasa , ponosite se i dalje a ja cu se i dalje gaditi te "vase Srbije".

  • Boki

    30. april 2016 | 11:13

    Ajde Filipe na popravni. Ne predaj se. Bice to divna beba od postene mame i kulturnog i finog tate. Ako je zensko dajte joj ime Farmerka a ako je musko Farmer

  • Kivi

    30. april 2016 | 13:08

    Ova samoda bude u centru paznje sta ima veze za bruku sta radi ima li ona ikog svog da se postidi makar od rodbine ako ne od drugih odvratna je i ona a i on nije nista bolji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA