PREDOSETIO SAM NESREĆU: Zmaj u suzama zbog smrti brata, otišao u Šipovo da uteši majku!

- Mislio sam umreće mati, stara je, bolesna - priča Zmaj nakon porodične tragedije

  • 8

Vilu "Parova" napustio je Zmaj od Šipova, zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, kada je u saobraćajnoj nesreći poginuo njegov rođeni brat Rajko.

Pogledajte kako su učesnici "Parova" reagovali kada im je saopšteno zašto je Zmaj napustio rijaliti (VIDEO)

Zmaj je duboku uzdahnuo, zaplakao, a onda samo ućutuao, kada je saznao da mu je brat preminuo. Učesnik "Parova" se odmah zaputio u Šipovo da se oprosti od Rajka i uteši majku Boju, a tokom puta je mahom ćutao.

- Pričao je da je voleo svog brata, da se sa njim svađao zbog ljubomornih komšija, ali poslednji put kad su se videli, izljubili su se bratski i dogovorili da ubuduće među njima nema trzavica - pričaju članovi produkcije televizije "Hepi" u čijoj pratnji je putovao Zmaj, a tada je otkrio i svoje planove:

- Zmaj želi da na sahrani svog brata održi dirljiv govor kojim će se oprostiti od njega. Pregleda njihove zajedničke fotografije, priča sa majkom Bojom. Mada je govorio da će u "Parovima" biti najmanje pet godina, bez obzira na sve, vest o smrti brata ga je prilično uzdrmala.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Učesnik rijalitija kaže da je predosećao nesreću, i da je tokom protekle nedelje imao ružne snove.

- Poslednjih dana bio sam nekako utučen, depresivan, pristajao sam da pravim šou zbog gledalaca, ali kao da sam predosećao da će se nešto dogoditi. Sanjao sam staru kuću u Šipovu, ali bez ljudi, bez ikog unutra, pa sam se uplašio jako. Mislio sam umreće mati, stara je, bolesna. Mučenica je dozivela veliku tragediju, da sahranjuje Rajka, svog sina, ali, život je to. Sve što nastane, mora i da nestane. Bog je tako odredio - rekao je Zmaj.

Printskrin: Telegraf.rs TV Printskrin: Telegraf.rs TV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA